A3 Haber

Fatih Terim: Koronavirüs sonucum pozitif çıktı

Fatih Terim: Koronavirüs sonucum pozitif çıktı

Fatih Terim: Koronavirüs sonucum pozitif çıktı
Mart 23
22:06 2020

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, koronavirüse yakalandığını açıkladı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, “Bugün yapılan test sonuçlarına göre koronavirüs sonucum pozitif çıkmıştır. Hastanede emin ellerdeyim. Merak etmeyin. En kısa zamanda haberleşmek üzere” açıklamasını yaptı.

Terim, sağlık durumuna ilişkin detaylı açıklamada bulunmadı.

Terim uyarmıştı

Fatih Terim, TFF’nin maçları ertelemeden seyircisiz oynanması kararı sonrasında çok sert eleştirilerde bulunarak, 15 Mart’ta, “İki hafta sonra milli takım arası var. O zamana kadar erteleseydiniz. O zamana kadar vakalar biterse, çarşamba-pazar oynardık. Benim çocuklarımın (futbolcular) canı neden önemli değil? Ben bunu Türk futbolu adına söylüyorum” demişti.

“Vebali Türkiye Futbol Fedarasyonundadır”

Galatasaray Kongre Üyesi ve Habertürk Yazarı Fatih Altaylı, Terim’in seyircisiz oynanan Beşiktaş maçı sırasında virüsü kapmış olabileceğinin değerlendirildiğini söyledi. Altaylı, Habertürk TV canlı yayınında yaptığı açıklamada, “Bunun vebali Türkiye Futbol Federasyonundadır” ifadelerini kullandı.

Altaylı Terim’in eşi Fulya Terim’in de ABD’de olduğunu ve Türkiye’ye geri dönmek için uğraştığını aktardı. Altaylı, canlı yayında aktardığı bilgide “Ümit Davala ve Hasan Şaş’ta da coronavirüs testi pozitif çıktı” dedi. Demirören Haber Ajansı ise Ümit Davala ve Hasan Şaş’ın koronavirüs testinin negatif çıktığını duyurdu.

Futbolcuların testinde pozitif sonuç yok

Galatasaray’da Abdurrahim Albayrak ve Fatih Terim dışında görev yapan antrenörler, futbolcular ve yöneticilerin koronavirüs testlerinde pozitif bulgu çıkmadığı öğrenildi.

Başkan Mustafa Cengiz ve Başkan Yardımcısı Yusuf Günay ise koronavirüs testine yarın girecekler.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER