A3 Haber

Galatasaray ikinci başkanı Albayrak ve eşi koronavirüse yakalandı

Galatasaray ikinci başkanı Albayrak ve eşi koronavirüse yakalandı

Galatasaray ikinci başkanı Albayrak ve eşi koronavirüse yakalandı
Mart 23
08:45 2020

Galatasaray Spor Kulübü ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak ve eşi Şükran Albayrak’ta yeni koronavirüs tespit edildi.

A3 Haber Merkezi- Galatasaray Spor Kulübü 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak’ın yeni koronavirüs testinin pozitif çıktığı ve tedavi altına alındığı öğrenildi.

Hürriyet gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında, “Galatasaray’ın yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak, geçen hafta koronavirüs şüphesiyle Yeşilköy’deki Acıbadem International Hastanesi’ne kaldırılmıştı. İlk testi negatif, sonraki pozitif çıkan Albayrak’ın eşi Şükran Hanım’ın da koronavirüse yakalandığını öğrendim. Karantinaya alınan çiftin tedavisi sürüyor” ifadesini kullandı.

Üstündağ, “Bu arada 15 Mart’ta oynanan Galatasaray-Beşiktaş maçını stadyumda izleyen, orada teknik heyet ve diğer yöneticilerle de bir araya gelen Abdurrahim Albayrak’ın hemen akabinde hastalanması, kulüpte büyük endişe uyandırdı. Tüm futbolcular ve teknik heyetin kontrolden geçirildiği, hiç kimsede virüs tespit edilmediği gelen duyumlar arasında. Temennim, Albayrak çiftinin de bir an önce iyileşip taburcu olması…” dedi.

Abdurrahim Albayrak: Her şey daha da iyi olacak

DHA’nın haberine göre Galatasaray Spor Kulübü 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, “Herşey inşallah daha iyi olacak. Çok şükür iyiyim, kendimi iyi hissediyorum. Arayan ve mesaj atanlara teşekkür ederim, onlardan moral almak, onlardan dua almak bizi güçlü kılıyor. Herkese selam” dedi.

Öte yandan Albayrak ailesinin diğer fertlerinin de evde 14 gün kuralına uydukları ve gerekli tedbirleri aldıkları öğrenilirken, Abdurrahim Albayrak’ın Sivas deplasmanı, Alanya maçı ve Galatasaray-Beşiktaş derbisindeki süreçte biraz grip biraz halsiz olduğu da belirtildi. Şu an için testlerin yapıldığı, tedavinin iyi gittiği ve hastanedeki kontrolünün olumlu olduğu da ifade edildi.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER