A3 Haber

İBB Şehir Tiyatroları, Dünya Tiyatro Günü’nde internetten evlere konuk oluyor

İBB Şehir Tiyatroları, Dünya Tiyatro Günü’nde internetten evlere konuk oluyor

İBB Şehir Tiyatroları, Dünya Tiyatro Günü’nde internetten evlere konuk oluyor
Mart 26
13:27 2020

Salgın nedeniyle etkinliklerini durduran İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü için iki oyununu internet sitesi üzerinden sanatseverlerle buluşturacak.

A3 Haber Merkezi- Koronavirüs tedbirleri kapsamında çalışmalarına ara veren İBB Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü için yarın ve cumartesi günü, ‘perde kapanmıyor’ diyerek iki oyunuyla evlere konuk olmaya hazırlanıyor. Daha önce sahnelenen bir çocuk oyunu ile bir yetişkin oyunu, online olarak seyirciyle buluşacak.

İBB Şehir Tiyatroları, internet sitesinde yayınlanacak oyunları şöyle duyurdu: “Koronavirüs salgınının yayılmasını önlemek amacıyla, ülke genelinde alınan tedbirler kapsamında maalesef bizler de geçici olarak bir süredir etkinliklerimizi durdurmuş bulunmaktayız. Ancak kültür-sanat hizmetlerimizi sanatseverlere online ulaştırmak için çalışmalarımız sürüyor. Eğitimlerine bir süre ara verilen çocuklarımız ve yetişkinler için 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde perdeleri kapatmıyoruz. İBB Şehir Tiyatroları’nın daha önce sahnelediği bir çocuk ve bir yetişkin oyununu, https://kultursanat.istanbul/ adresinden sanatseverlerle buluşturuyoruz. Sağlık ve sanat dolu, günlerde görüşmek dileğiyle.

Programdaki iki oyunun online yayın günü ve saatleri ise şöyle:

  • 27 Mart Cuma günü saat 20.00 – Geç Kalanlar
  • 28 Mart Cumartesi günü saat 14.00 – Pollyanna

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER