A3 Haber

Çok Gezenti programı sunucusu Burak Akkul koronavirüsü yendi

Çok Gezenti programı sunucusu Burak Akkul koronavirüsü yendi

Çok Gezenti programı sunucusu Burak Akkul koronavirüsü yendi
Mart 27
11:47 2020

Yoğun bakıma yatırılan gezi programı yapımcı ve sunucusu Burak Akkul, koronavirüsün beş semptomunun dördünden kurtulmayı başardı. Türkiye’deki ilk koronavirüs vakaları arasında olan Akkul’un iyileşmesi umutları artırdı.

A3 Haber Merkezi- Türkiye’deki ilk koronavirüs vakaları arasında Çok Gezenti isimli gezi programının sunucusu Burak Akkul da bulunuyordu. Burak Akkul, sosyal medya hesabında yayınladığı video ile beş gündür koronavirüs şüphesiyle karantinada olduğunu ve test sonuçlarıyla ilgili bilgi alamadığını açıklamıştı. 

Burak Akkul’un sosyal medyadan yaptığı video paylaşımın ardından koronavirüs testinin pozitif çıktığı açıklanmıştı. Testin pozitif çıkmasının açıklanmasından üç gün sonra Akkul’un durumu ağırlaşınca yoğun bakıma kaldırıldı.

Beş semptomdan dördünü yendi

Zorlu günleri atlatan Akkul’dan güzel haberler gelmeye başladı. Burak Akkul’un hastalığının beş semptomundan dördünün iyileştiği sadece bir belirtinin kaldığı, son semptomunda bu süre içinde kaybolacağı öğrenildi. Burak Akkul’un eşi Seda Akkul da kusma ve baş ağrısı şikayetlerinden dolayı karantinaya alınmış, testleri negatif çıkarak taburcu edilmişti.

Tedavisinin gün geçtikçe iyiye gittiği bilgisine ulaşılan Burak Akkul’un kötü günleri geride bıraktığı belirtildi. Güzel haberler Akkul ailesini sevindirirken Türkiye’ye de umut oldu.

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER