A3 Haber

Anadolu Üniversitesi Rektörü’nün annesinden İzmirlilere: Dinsiz, imansız, gavurlar…

Anadolu Üniversitesi Rektörü’nün annesinden İzmirlilere: Dinsiz, imansız, gavurlar…

Anadolu Üniversitesi Rektörü’nün annesinden İzmirlilere: Dinsiz, imansız, gavurlar…
Mart 30
20:55 2020

Anadolu Üniversitesi Rektörü’nün annesi olan Zekiye Çomaklı adlı “köşe yazarı” İzmirlileri hedef aldı. İzmirliler için “dinsiz”, “imansız”, “gavur” gibi ifadeler kullanan Çomaklı’nın görüntüleri sosyal medyada tepki çekti.

Anadolu Üniversitesi Rektörü Şafak Ertan Çomaklının annesi olan “köşe yazarı” Zekiye Çomaklı’nın sosyal medya üzerinden İzmirlilere hakaret ettiği görüntüleri tepki çekti.

Çomaklı’nın, koronavirüsü bahane ederek İzmirlileri hedef aldığı görüntülerde İzmirliler için “dinsiz”, “imansız”, “gavur” gibi hakaret içeren ifadeler kullanılıyor.

İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli de Çomaklı’nın görüntülerini paylaşarak, “Bir Erzurumlu olarak esef duydum” dedi.

Çomaklı’nın “Erzurum Girişimci Kadınlar Derneği” kurucu başkanı ve AKP milletvekili aday adayı olduğu söyleniyor.

İYİ Parti İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu da, tepki göstererek, “İzmirlileri, ahlaksız, gavur ve namussuz diye nitelendiren bu Zekiye Çomaklı ile Anadolu ve Atatürk Üniversitesinde rektörlük yapan oğlu ve yakın akrabasının peşini bırakmayacağım. Beni, helal oylarıyla vekilleri olarak meclise gönderen İzmirli hemşehrilerime sözüm ve ahdım olsun” dedi.

“Art niyetli insanlar sözlerimi çarpıttı”

Çomaklı, sözlerine gelen tepkiler üzerine “art niyetli insanların sözlerini çarpıttığını” ve “İzmirlileri kast etmediğini” iddia etti.

Özür açıklamasında bulunan Çomaklı, “sözlerinin maksadını aştığını” ifade etti.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER