A3 Haber

Partisinin belediye başkanlarına seslendi: Yardım kampanyamızı dinamitlemeye çalışmak gafletten ötedir

Partisinin belediye başkanlarına seslendi: Yardım kampanyamızı dinamitlemeye çalışmak gafletten ötedir

Partisinin belediye başkanlarına seslendi: Yardım kampanyamızı dinamitlemeye çalışmak gafletten ötedir
Nisan 02
17:50 2020

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, partisinin belediye başkanlarıyla video konferans yöntemiyle bir araya geldi. Erdoğan, koronavirüs salgını nedeniyle başlattıkları ‘Biz bize yeteriz’ kampanyasıyla ilgili olarak “Projemizi dinamitlemeye çalışmak gafletten ötedir” dedi. Erdoğan’ın en çok vakanın görüldüğü İstanbul ve İzmir büyükşehir belediye başkanlarını görüşmeye dahil etmemesi dikkat çekti.

A3Haber Merkezi- AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, koronavirüs salgınıyla ilgili olarak bugün video konferans yöntemiyle partisinin belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Erdoğan’ın en çok vakanın görüldüğü İstanbul ve İzmir gibi CHP’li büyükşehir belediye başkanlarını görüşmeye katmaması dikkatlerden kaçmadı.  Erdoğan partisinin belediye başkanlarıyla yaptığı toplantıda CHP’li belediye başkanlarını hedef alarak,” Bağış Projemizi dinamitlemeye çalışmak gafletten ötedir” dedi.

Erdoğan, “Gıda ve temizlik ürünlerinin vatandaşa ulaştırılması konusunda titiz davranmalıyız. Yaşlı ve öğrenciler başta olmak üzere evden çıkmamasını istediğiniz vatandaşlarınızın isteklerine yardımcı olmalıyız. Geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşları asla yalnız bırakmamalıyız” dedi.

“Yardım kampanyasından toplanan parayı doğrudan ihtiyaç sahiplerine aktaracağız”

Cumhurbaşkanı Erdoğan ”Pazartesi günü başlattığımız milli dayanışma kampanyasının temellerinden birisi de işte budur. Yardım kampanyasından toplanan parayı doğrudan ihtiyaç sahiplerine aktaracağız. 83 milyonun kader ortaklığını temsil eden bir projeyi dinamitlemeye çalışmak gafletten öte bir davranıştır. Farklı şekilde yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımız da bunu zaten yapıyor. Türkiye’de kimse hukukun ve kanunların üzerinde değildir. Koronayla mücadeleyi sulandırmaya, bunu günlük siyasete malzeme etmeye kimsenin hakkı yoktur” sözleriyle CHP’li belediye başkanlarının başlattığı kampanyaları hedef aldı.

 

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER