Site icon A3 Haber

Vatandaşa ‘Sosyal mesafeyi ayarlayın, düzelt, hadi!’ diye bağıran vali, uzak olduğu için öyle seslenmiş

Beraberindeki grup ile İsmet Paşa Caddesi’nde incelemelerde bulunduğu sırada ‘sosyal mesafeye’ dikkat çekmek için “Sosyal mesafeyi ayarlayın. Düzelt! Herkes, hadi!” diye bağıran Uşak Valisi Funda Kocabıyık, seslendiği noktaya uzak olduğu için seslendiğini savundu.

A3 Haber Merkezi- Uşak Valisi Funda Kocabıyık, yaptığı yazılı açıklamada, yeni tip koronavirüs Covid-19 salgınına karşı her gün yeni tedbirler aldıklarını, alanda çalışan herkes ile yoğun bir mesai içerisinde olduklarını belirtti.

Tek amaçlarının toplumun sağlığını korumak ve salgının yayılmasını engellemek olduğunu dile getiren Vali Kocabıyık, “Öncelikle şunu belirtmek isterim ki Uşaklı hemşehrilerim benim onlara olan derin muhabbetimi bilirler. Vatandaşlarımızı kıracak her türlü davranıştan edep ederim. Yaşanan hadiseyle ilgili yanlış anlaşılmış olmak beni üzer, böyle bir yanlış algı var ise kusurumuz affola. İlimiz genelinde her bölgede vatandaşlarımızın Covid-19 salgınından en az düzeyde etkilenmesi için elimizden geleni yapıyoruz” ifadesini kullandı.

Funda Kocabıyık, ülkenin her bir vatandaşının, gencinin yaşlısının çok değerli olduğunu, tedbirsizlikten dolayı hiç kimseyi kaybetmek istemediklerini belirterek, bu yüzden kurallara uyulması gerektiğini aktardı.

Uzak olduğu için öyle seslenmiş!

Vali Funda Kocabıyık, şöyle konuştu;

Ne olmuştu?

Uşak Valisi Funda Kocabıyık, koronavirüsü yasaklarını teftiş etmek için kent merkezine teftişe çıkmıştı. Teftiş sırasında vatandaşlara hitap eden Kocabıyık, “Sosyal mesafeyi ayarlayın. Düzelt! Herkes, hadi!” diye bağırması dikkat çekmişti. Sosyal medyada yankı uyandıran video nedeniyle birçok kişi Kocabıyık’a tepki göstermişti.

Exit mobile version