Site icon A3 Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan koronavirüse karşı mücadelede yeni tedbirleri açıkladı

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, koronavirüs salgınına dair alınan yeni kararları açıkladı. 31 şehre araç giriş-çıkışlarının yasaklandığını açıklayan Erdoğan, 20 yaş altındakilere de sokağa çıkma yasağı getirildiğini belirtti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamada, AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’a virüse karşı alınması gereken yeni tedbirleri sunduklarını belirtti. Erdoğan, koronavirüsle mücadele kapsamında yeni tedbirleri açıkladı.

Alınan tedbirler şu şekilde;

1- 20 yaş altına sokağa çıkma yasağı

2- 31 şehre araç giriş-çıkışı yasaklandı. Karar, 30 Büyükşehir ve Zonguldak ilinde karar uygulanacak.

3- Toplu alanlarda maske takma zorunluluğu getirildi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın Bilim Kurulu toplantısı sonrası konuşmasının ardından açıklama yapan AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şu şekilde;

“Türkiye, krize karşı en hazırlıklı ülkelerden biridir”

“Her bireyin kendi karantinasını kendi uygulamasıdır” 

31 şehre araç giriş-çıkış yasaklandı

20 yaş altına sokağa çıkma yasağı

Toplu alanlarda maske takmak zorunlu

Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu’nun ismi şehir hastanesine verilecek

Kılıçdaroğlu’na kampanya tepkisi

  • Kampanyanın üçüncü gününde yaklaşık 304 bin kişi ve kuruluşumuz 1 milyar 61 milyon liralık yardım yaparak kardeşliğimizin gücünü göstermiştir.
  • Her ne kadar CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere kimi kesimler bu kampanyayı itibarsızlaştırmaya çalışmışsa da görüldüğü gibi milletimiz bu fitne odaklarına kulak vermemiştir. Ülkemizde hayatı ne zaman normale döndürebileceğimiz 83 milyon olarak bizlerin elindedir.
Exit mobile version