A3 Haber

Emeklilere bayram ikramiyesinin ödeme tarihleri belli oldu

Emeklilere bayram ikramiyesinin ödeme tarihleri belli oldu

Emeklilere bayram ikramiyesinin ödeme tarihleri belli oldu
Nisan 06
18:33 2020

Milyonlarca emeklinin beklediği son dakika açıklaması geldi. 12 milyon emekliye verilen 1000 liralık Ramazan Bayramı ikramiyesinde ödeme takvimi belli oldu. Bağ-kur ve Emekli Sandığı’ndakiler için ödeme yapılacak tarih de açıklandı.

Yaklaşık 12 milyon emeklinin Ramazan Bayramı ikramiyelerinin ödemesi yarın itibarıyla başlıyor. SSK’lılar 7-10 Nisan tarihleri arasında, Bağ-Kur’lular ve Emekli Sandığı emeklileri de 11 Nisan’da bayram ikramiyesi alacak.

İkramiyeler 4a (SSK) kapsamında olanlara tahsis numarasının son rakamına göre yani 17, 18, 19 olanlar için 7 Nisan; 20, 21, 22 olanlar için 8 Nisan; 23, 24 olanlar için 9 Nisan; 25, 26 olanlar için 10 Nisan’da; 4b (Bağ-Kur) ve (Emekli Sandığı) kapsamında olanlara ise 11 Nisan’da ödenecek.

Tahsis numarası nasıl öğrenilir?

Tahsis numaraları e-Devlet üzerinden sorgulanabiliyor. E-Devlet şifreniz ile sisteme giriş yaptıktan sonra SGK’nın hizmetleri arasında yer alan evrak takibi sorgulaması alanına giriş yapmanız ve oradan da sorgulama işleminizi gerçekleştirmeniz gerekiyor.

Sorgulama işlemi için www.turkiye.gov.tr adresi üzerinden Sosyal Sigortalar Kurumunun işlemler menüsünü de kullanılabiliyor. Bu menüden emeklilik işlemleri seçeneğini tıklayıp evrak takibi ya da evrak sorgulatması yaparak tahsis numaranızı öğrenebilirsiniz.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER