A3 Haber

Karantinadan kaçmaya çalışan umreciler tükürmüştü: Yurdun güvenlik amiri koronavirüse yakalandı

Karantinadan kaçmaya çalışan umreciler tükürmüştü: Yurdun güvenlik amiri koronavirüse yakalandı

Nisan 06
15:41 2020

Umre dönüşü Konya’da karantinaya alınan umrecilerin kaçma girişimleri sırasında yurdun güvenlik görevlileri ve polislere tükürerek “Bizde varsa size de bulaşsın” dedikleri iddia edilmişti. Konya’daki o karantina yurdunda görev yapan güvenlik amiri Ramazan Öney’in koronavirüs testi pozitif çıktı.

A3 Haber Merkezi |  Konya’da karantinaya alınan umrecilerin 16 Mart’ta kaçmaya çalıştıkları, engellemeye çalışan güvenlik görevlileri ile polislere tükürerek  “Bizde varsa size de geçsin” dediği iddia edilmişti. Görüntülerde de kaçmaya çalışan umrecilerin yurdun güvenlik görevlileri ve polis tarafından engellendikleri görülmüştü.

O yurdun güvenlik amirinin koronavirüs testi pozitif çıktı

Umreden dönenlerin kaldığı Konya’daki o karantina yurdu olan Kutalmışoğlu Süleyman Şah Erkek Öğrenci Yurdu’nun güvenlik amiri Ramazan Öney’in yeni tip koronavirüs Covid-19 testi pozitif çıktı. Ramazan Öney, hastanede gözlem altına alındı.

Karantina süresi dolan umrecilerden test sonucu negatif çıkanlar evlerine dönerken, test sonucu pozitif çıkanlar ise hastanede tedaviye alındı.

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER