A3 Haber

Gülistan Doku aranıyordu, Esma Kılıçarslan’ın cansız bedeni bulundu

Gülistan Doku aranıyordu, Esma Kılıçarslan’ın cansız bedeni bulundu

Gülistan Doku aranıyordu, Esma Kılıçarslan’ın cansız bedeni bulundu
Nisan 07
16:35 2020

Tunceli’de 94 gündür kendisinden haber alınamayan üniversite öğrencisi Gülistan Doku’nun bulunması için arama çalışmalarını sürdüren ekipler, Uzunçayır Baraj Gölü’nde 21 Mart’tan beri kayıp olan Esma Kılıçarslan’ın cansız bedenini buldu.

Tunceli’de 17 Mart günü Jandarma Arama Kurtarma timinin Munzur Nehri’nde yaptığı eğitim sırasında botun yan yatması sonucu akıntıya kapılıp kaybolan Jandarma Uzman Çavuş Yılmaz Güneş ve 5 Ocak gündün beri kendisinden haber alınamayan Munzur Üniversitesi öğrencisi 21 yaşındaki Gülistan Doku’nun bulunması için sürdürülen arama çalışmaları yürüten ekipler, Uzunçayır Baraj Gölü’nde bir ceset buldu.

Jandarma Bölge Komutanlığı ekiplerinin, helikopterle Uzunçayır Baraj Gölü üzerinde uçuş yaptıkları sırada tespit ettikleri ceset, arama ekipleri tarafından sudan çıkarıldı. Savcı eşliğinde inceleme yapan jandarma ekipleri, bulunan kadın cesedinin boyuna asılı çanta ve çandaki notlardan yola çıkarak 21 Mart gününden beri kayıp olan 27 yaşındaki Esma Kılıçarslan’a ait olduğunu belirledi. Kılıçarslan’ın cansız bedeni, ailesi tarafından teşhis edilmesi için Tunceli Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Düğüne gidiyorum deyip evden ayrılmıştı

Tunceli’de yaşayan Esma Kılıçarslan, 21 Mart günü arkadaşının düğününe gideceğini belirtip, evden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. Evlatlarından haber alamayan Kılıçarslan ailesinin, polise kayıp başvurusunda da bulunduğu öğrenildi. (DHA)

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER