A3 Haber

Tayini çıkan Emniyet Müdürü’nden skandal paylaşım: Kına yakın

Tayini çıkan Emniyet Müdürü’nden skandal paylaşım: Kına yakın

Tayini çıkan Emniyet Müdürü’nden skandal paylaşım: Kına yakın
Nisan 07
10:49 2020

Kütahya’nın Simav ilçesinde dört yıl ilçe emniyet müdürü olarak görev yapan Aytaç Ayhan, Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü’ne tayinin çıkmasının ardından kişisel hesabında yaptığı son paylaşım tartışmalara yol açtı. Tayini nedeniyle ilçeden ayrılmasına bazı kişilerin sevineceğini söyleyen Ayhan, “Antep kınasını meydanda çınarın altına bıraktım. Bekâr olanlar kendilerinin, evli olanlar karılarının müsait yerlerine yakabilir…” dedi.

Tayini, Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü’ne çıkan Simav İlçesi Emniyet Müdürü Aytaç Ayhan’ın WhatsApp’ta yaptığı son paylaşımı ilçeyi karıştırdı. İlçeden ayrılmasına bazı kişilerin sevineceğini söyleyen Ayhan, dikkat çekici ifadelere yer verdi.

Teşekkür ederek başlamıştı..

Ayhan, tayin kararı sonrası WhatsApp durumunda bir mesaj yayınladı. Ayhan mesajında, ilçe kaymakamı, belediye başkanı, siyasi parti ilçe başkanları ve oda başkanlarına teşekkür etti.

Tartışmalara neden oldu

Krt’nin haberine göre, Ayhan mesajının devamında şu ifadelere yer verdi: “Bu bir bayram değişimidir. 1993’ten beri olduğu gibi her görevi yaparız inşallah… Ancak, bu duruma bir yerleri ile gülen kriminal insanları anlarım. Ama bazı insanlar çok sevinecek.

Onlar için özen sıvılarımı katarak katmış olduğum Antep kınasını meydanda çınarın altına bıraktım. Bekâr olanlar kendilerinin, evli olanlar karılarının müsait yerlerine yakabilir…” İlçe genelinde kısa sürede yayılan mesaj tartışmalara neden oldu.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER