Site icon A3 Haber

Pınar Altuğ takipçisine hakaret etti: Allah senin belanı versin, bokunda boğul inşallah!

Oyuncu-fotomodel Pınar Altuğ, kızı Su ile çektiği videonun altına bir takipçisinden gelen yorum üzerine “Allah senin belanı versin kendi bokunda boğul inşallah!” ifadelerini kullandı.

A3 Haber Merkezi- Çocuklar Duymasın dizisi oyuncusu Pınar Altuğ kendisine sosyal medyadan gelen olumsuz yorumlara sert tepkiler vermeye devam ediyor. Karantinada sık sık kızıyla yemek yapan ve takipçilerine tarifler veren Altuğ’u takipçisinin bir yorumu küplere bindirdi.

“Meslektaşın evladını kaybetti, sen hâlâ iyi anne rolündesin”

Ebru Şallı’nın oğlunu kaybetmesinin ardından bir takipçi bu konuyu Altuğ’un fotoğraflarının altına taşıdı. Takipçisi Altuğ’a “Zaten hep bir olmayan kalite peşindesin. Giyecek başka bir bakun yok zaten. Utanmıyor musun? Meslektaşın bugün evladını kaybetti sen hâlâ iyi anne rolündesin” yorumu yaptı.

Altuğ bu yorum üzerine çılgına döndü. Altuğ verdiği yanıtta, “Allah senin belanı versin kendi bokunda boğul inşallah! Hayatımda ilk defa birine böyle cümleler yazıyorum, bu mantıkta olan herkes için gönlümün en derininden geçendir bu. Allah topunuzun belasını versin” diyerek takipçisine hakaretler yağdırdı.

Exit mobile version