A3 Haber

Cezaevinden tahliye edildi, eşinin amcasını bıçakladı

Cezaevinden tahliye edildi, eşinin amcasını bıçakladı

Cezaevinden tahliye edildi, eşinin amcasını bıçakladı
Nisan 20
11:45 2020

Ağrı Doğubayazıt’ta eşi ve kızına işkence ettiği için tutuklandığı cezaevinden infaz düzenlemesi sonucu tahliye edilen Ramazan İnanç, eşinin amcasını bıçakladıktan sonra yaşamını yitirmiş olarak bulundu.

A3 Haber Merkezi- Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde cezaevinden çıkarılan yeni infaz düzenlemesiyle serbest bırakılan Ramazan İnanç yaşamını yitirmiş olarak bulundu.

Geçen 8 Kasım’da Doğubayazıt’a bağlı Büyük Ağrı Mahallesi’nde eşi ve kızına işkence ettiği için tutuklanarak yaklaşık beş aydır cezaevinde olan Ramazan İnanç, AKP-MHP ortaklığıyla çıkarılan yeni infaz yasasıyla tahliye edildi.

Bıçakla yaralayarak kaçtığı ortaya çıktı

Ramazan İnanç, sabah saatlerinde Doğubayazıt Abdigör Mahallesi’nde yaşamını yitirmiş olarak bulundu. İnanç’ın cesedi, Doç. Dr. Yaşar Eryılmaz Doğubayazıt Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı

Mezopotamya Ajansı’nın haberine göre soruşturmada İnanç’ın cezaevinden çıktıktan sonra eşinin amcası Mehmet Ali Akdağ’ı da bıçakla yaraladıktan sonra kaçtığı öğrenildi. Polis şüpheli olarak bıçaklanan Akdağ’ın yakınları olduğu belirlenen 13 kişiyi gözaltına aldı.

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER