A3 Haber

Pakdemirli’den ‘atık su’ açıklaması: Ankara’da virüse rastlanmadı

Pakdemirli’den ‘atık su’ açıklaması: Ankara’da virüse rastlanmadı

Pakdemirli’den ‘atık su’ açıklaması: Ankara’da virüse rastlanmadı
Nisan 21
12:28 2020

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, “Ankara’dan aldığımız atık su numunelerinde Covid-19 virüsüne rastlanmadı. İstanbul’dan da numune toplanıyor, ona göre tedbir alınacak” dedi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, koronavirüs (Covid-19) gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu. Pakdemirli, “Gıda sektörü, ramazandaki talep artışı için gerekli hazırlıklarını yaptı. Bugün ve yarın vatandaşlar istediği gibi alışverişini yapsın” dedi.

Pakdemirli’nin açıklamaları şöyle:

“Pideyle ilgili çalışma İçişleri Bakanlığımız takip ediyor. Ramazan ayında istenmesi, kokunun duyulması neler yapılabilir bakıyorlar. Belki belli saat öncesi satılması satılmaması konusundaki çalışmayı yürütüyor. Açıklaması olacaktır. 

Gıda sektörü, ramazandaki talep artışı için gerekli hazırlıklarını yaptı. Bugün ve yarın vatandaşlar istediği gibi alışverişini yapsın. Arz dengesine göre 50 kadar ürünü takip ediyoruz. Gerekirse ithalat ve ihracatta önlem alınabilir. Fırsatçılık görülürse tedbir alınır. Mayısın ilk haftasında Sayın Cumhurbaşkanımız açıklayacak. Çiftçimizi doyuracak bir fiyat politikası oluşturulacak.

Ankara’dan aldığımız atık su numunelerinde Covid-19 virüsüne rastlanmadı. İstanbul’dan da numune toplanıyor, ona göre tedbir alınacak.” 

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER