A3 Haber

Öğrencilerin maketleriyle 23 Nisan kutlaması

Öğrencilerin maketleriyle 23 Nisan kutlaması

Öğrencilerin maketleriyle 23 Nisan kutlaması
Nisan 23
13:40 2020

İstanbul Üsküdar’da özel bir anaokulu 23 Nisan’ı farklı bir yöntemle kutladı. Kurulan platform üzerine öğrencilerin maketleri koyuldu. Öğrencilerden alınan ses kayıtları hoparlörlerden verildi.

İstanbul’un Üsküdar ilçesinde 34 öğrencisiyle eğitime devam eden özel bir anaokulu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı farklı bir etkinlikle kutladı. Okul yetkilileri koronavirüs nedeniyle evlerinde olan öğrencilerine böyle bir süpriz yaptı.

“İlk defa içimiz çok buruk”

Okul müdürü Engin Çakmak, “14 yıldır anaokulu işletiyorum. Çocukları nasıl mutlu edebiliriz diye konuşuyorduk. Öğrencilerimizin fotoğrafları var. İlk defa içimiz çok buruk öğrencilerimizin burada olması gerekiyordu” diye konuştu.

Okul eğitmenlerinden Müjgan Çakmak, buruk bir kutlama yaptıklarını dile getirerek şöyle konuştu, “14 senedir eğitim hayatımızda hep öğrencilerimizle birlikte kutladık ama bu yıl içimiz çok buruk, Covid-19 sebebiyle okulumuz kapalı; böyle bir etkinlik yaparak onları mutlu etmek istedik. Onları çok özledim, hayatımın bir parçası onlar. Öğrencilerimizden tek tek ses kaydı aldım, onlara her zaman bir eğitimci olarak çok güvendim” dedi.

Emrullah Kaya isimli veli “Çocuklarımız evde sıkılmıştı. Benim çocuğumda burada okula gidiyordu. Engin Bey’in bu düşüncesiyle çocuğumun izlediğinde çok mutlu oldu. Çok teşekkür ederim” diye konuştu. (DHA)

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER