A3 Haber

Yedi çocuk babası, altı yaşındaki çocuğa cinsel istismardan tutuklandı

Yedi çocuk babası, altı yaşındaki çocuğa cinsel istismardan tutuklandı

Yedi çocuk babası, altı yaşındaki çocuğa cinsel istismardan tutuklandı
Nisan 26
13:55 2020

Ağrı Doğubayazıt’ta sıva yapmak için gittiği evde altı yaşında çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen yedi çocuk babası M.E. tutuklandı.

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçe merkezinde bir aile, 21 Nisan’da evlerinin dış cephe sıvası için, inşaat işleri ile uğraşan 52 yaşındaki M.E.’yi çağırdı. Çalışmanın ikinci gününde M.E., evin tuvaletini kullanmak için aileden izin istedi. İçeriye giren yedi çocuk babası M.E., bu sırada çizgi film izleyen altı yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulundu.

Eve giren anne, kızının ağladığını görünce ne olduğunu sordu. Küçük kızın konuşmasını engellemek için M.E., inşaat demir korkuluğundan düştüğünü söyledi. Küçük kız, “Hayır anne bu amca yaptı” deyince, M.E. evden kaçtı. Aile hemen polise giderek, M.E.’den şikayetçi oldu. Polis, M.E.’nin yakalanması için çalışma başlattı.

İran’a kaçacaktı

Güvenlik güçlerince dört gün boyunca aranan M.E., üç gün dağlık yolu kullanarak Taşlıçay ilçesine kaçtı. Husumet yaşanmaması için iki ailenin ortak tanıdığı bir kişi, “Seni İran sınırından yurt dışına kaçıracağım” diyerek, M.E.’yi polise teslim etti.

Sorgusunda suçlamaları kabul eden M.E., “Üzerimi giydiğim anda annesi geldi. Ben durumu anlattım. Bağrışma üzerine kaçtım” diye konuştu. M.E. çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği’nce tutuklanarak cezaevine konuldu. (DHA)

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER