A3 Haber

Irrfan Khan’dan bir gün sonra Rishi Kapoor da yaşamını yitirdi: Bollywood yasta

Irrfan Khan’dan bir gün sonra Rishi Kapoor da yaşamını yitirdi: Bollywood yasta

Irrfan Khan’dan bir gün sonra Rishi Kapoor da yaşamını yitirdi: Bollywood yasta
Nisan 30
11:39 2020

Kanser tedavisine yenik düşerek dün yaşamını yitiren Hindistanlı ünlü oyuncu Irrfan Khan’ın ardından Bollywood, romantik rolleriyle tanınan 67 yaşındaki aktörü Rishi Kapoor’u kaybetti.

A3 Haber Merkezi- Bollywood yıldızlarından, oyuncu Rishi Kapoor, Mumbai’deki hastanede yaşamını yitirdi. Kapoor’un ailesinden yapılan açıklamada, “Sevgili Rishi Kapoor huzurlu bir şekilde öldü… Bugün lösemiyle olan iki yıllık savaşından sonra…” denildi.

Kapoor’a 2018’de kanser teşhisi konmuş ve ABD’de yaklaşık bir yıl süren tedavisinin ardından eylül ayında Hindistan’a dönmüştü.

 Bollywood yıldızları yasa boğuldu

Kapoor’un yaşamını yitirdiği haberi, ‘Pi’nin Hayatı’, ‘Milyoner’, ‘The Amazing Spiderman’ ve ‘The Namesake’ gibi önemli filmlerde de yer alan Hintli ünlü oyuncu Irrfan Khan’ın ölümünden bir gün sonra gelmesi Bollywood’u yasa boğdu.

Kapoor’un ölümü üzerine Bollywood yıldızları ve siyasetçiler sosyal medyada duygularını dile getiren mesajlar yayımladı.

Raj Kapoor’un kariyeri

İlk kez babası Raj Kapoor’un 1970’de yönettiği ve yapımcılığını üstlendiği Mera Naam Joker filminde çocuk oyuncu olarak rol alan Kapoor, bu filmdeki performansıyla En İyi Çocuk Oyuncu Ödülü’nü almıştı. Kapoor, 1973’te ilk defa başrol oynadığı Bobby filmiyle büyük bir sıçrama yapmıştı. Oyuncu, 1980 ve 90’larda çok sayıda filmde rol almış, Khel Khel Mein, Karz ve Chandni gibi filmleri gişe rekorları kırmıştı.

Usta oyuncunun oğlu Ranbir Kapoor da babası ve dedesi gibi Bollywood’da oyuncu.

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER