A3 Haber

AKP’li meclis üyesi, başhekim, hastane yöneticileri iftarda buluştu: Maskesiz, sosyal mesafesiz…

AKP’li meclis üyesi, başhekim, hastane yöneticileri iftarda buluştu: Maskesiz, sosyal mesafesiz…

AKP’li meclis üyesi, başhekim, hastane yöneticileri iftarda buluştu: Maskesiz, sosyal mesafesiz…
Mayıs 07
12:19 2020

Bayraklı Belediyesi AKP Grup Başkanvekili Abdullah Aktaş ile Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Mustafa Emiroğlu, İçişleri Bakanlığı’nın yasağına uymadı, toplu iftarda bir araya geldi. Maskelerin takılmadığı, sosyal mesafenin hiçe sayıldığı iftarın görüntülerini AKP’li Aktaş, sosyal medyadan paylaştı.

A3 Haber Merkezi | Uzmanlar her fırsatta koronavirüs tedbirlerine uyulması için çağrıda bulunurken Bayraklı Belediyesi AKP Grup Başkanvekili Abdullah Aktaş ve Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Mustafa Emiroğlu’nun toplu iftar görüntüsü tepkilere neden oldu.

İçişleri Bakanlığı koronavirüs tedbirleri kapsamında Ramazan ayı boyunca toplu iftarları yasaklamıştı. Ancak Bayraklı Belediyesi AKP Grup Başkanvekili Abdullah Aktaş, Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Mustafa Emiroğlu, Başhekim Yrd. Op. Dr.  Mustafa İncesu, Hastane İdari ve Mali İşler Müdürü Mehmet Alper, Hastane İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı Kemal Doğan iftarda buluştu. Maskelerin takılmadığı ve sosyal mesafe kuralının ihlal edildiği iftar programının fotoğraflarını AKP’li Aktaş sosyal medya hesabından paylaştı.  Yasak olmasına rağmen düzenlenen ve kuralların göz ardı edildiği iftara AKP’li Aktaş’ın takipçilerinden uyarı mesajları geldi.

AKP’li Aktaş’ın takipçilerinden sosyal mesafe uyarısı

Aktaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Bugün iftarımızı Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanemizin Başhekimi sayın Mustafa Emiroğlu, değerli doktorlarımız ve müdürlerimizle birlikte açtık. Bizleri bir araya getiren ve ağırlayan değerli hocamız sayın Mustafa İncesu hocamıza çok teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Sosyal medyada AKP’li Aktaş’ın takipçileri fotoğrafların altına, “Sosyal mesafeye dikkat başkanım” notunu düştü.

İftarda isimlere idari para cezası kesilecek mi?

Sağlıkçıların koronavirüse karşı mücadelede büyük rol oynadığı bu günlerde doktorların kuralları hiçe saydığı görüntüler hakkında Başhekimlik’ten herhangi bir açıklama yapılmadı.  Tüm yurtta sosyal mesafeyi ihlal eden yurttaşlara para cezası kesilirken toplu iftar yemeğinin görüntülerini sosyal medyadan paylaşan AKP’li Aktaş’a ve beraberindeki isimlere herhangi bir yaptırım uygulanıp uygulanmayacağı belirsizliğini¸koruyor.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER