A3 Haber

Karşıyaka Hakimi Ayşe Sarısu Pehlivan hakkında ‘Grup Yorum’ incelemesi

Karşıyaka Hakimi Ayşe Sarısu Pehlivan hakkında ‘Grup Yorum’ incelemesi

Karşıyaka Hakimi Ayşe Sarısu Pehlivan hakkında ‘Grup Yorum’ incelemesi
Mayıs 11
14:18 2020

HSK, İzmir Karşıyaka Hakimi Ayşe Sarısu Pehlivan hakkında inceleme başlattı. Pehlivan, ölüm orucuna son verdikten sonra yaşamını yitiren Grup Yorum üyesi İbrahim Gökçek için üzüntüsünü dile getirmiş, öncesinde de Gökçek’in yaşatılması için çağrı yapmıştı.

Hakimler ve Savcılar Kurulu, sosyal medyadaki paylaşımları nedeniyle Karşıyaka Hakimi Ayşe Sarısu Pehlivan hakkında inceleme başlattı. İzmir Karşıyaka Hakimi Ayşe Sarısu Pehlivan, ölümünden önce Grup Yorum üyesi İbrahim Gökçek’in yaşatılması gerektiği yönünde paylaşım yapmıştı. Pehlivan, İbrahim Gökçek’in vefatının ardından da üzüntüsünü dile getirmişti.

Yandaş yayın organları ise Pehlivan’ı paylaşımları nedeniyle hedef göstermişti.

Ayşe Sarısu Pehlivan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

  • Bir anne, bir kadın, dahası bir insan olarak ölümlerden duyduğum üzüntü nedeniyle beni terör sevici yapmak isteyenleri kendi vicdanlarına, Allah’a havale ediyorum. Ölüler kendini savunamaz. Vatan ve millet sevgisi kimsenin tekelinde değildir. 
  • Farklılıklarımız bizi illaki bir tarafa itmemeli.Bilakis her şeye rağmen biziz ve birlikte yaşayacağız demeye ve birlikte var olmaya ihtiyacımız var.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER