Site icon A3 Haber

Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Yamanel açıkladı: Bilim Kurulu üyeleri ücret alıyor mu?

Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Levent Yamanel, amaçlarının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ile mücadele etmek olduğunu belirtti ve bunun için ücret almadıklarını açıkladı. Yamanel, gönüllülük esasına göre çalıştıklarını kaydetti.

Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Levent Yamanel, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadeleyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Prof. Dr. Yamanel kamuoyunda merak edilen bir soruyu da yanıtladı. Bilim Kurulu Üyeleri’nin ücret alıp almadığı sorusuna yanıt veren Prof. Dr. Yamane, “Bizler öncelikle Türkiye için, vatanımız için milletimiz için çalışıyoruz. Arkadaşlarım ilk günden bu yana canla başla çalışıyor. Hiçbirinin bu hizmet karşılığında bir ücret talep etmek aklının ucundan geçmedi” dedi. Yeni Asır’da yer alan habere göre,  Yamanel, sosyal medyada dolaşan Bilim Kurulu Üyeleri’nin aldıkları ücret iddialarına ilişkin verdiği yanıtta şunları kaydetti:

“Sosyal medyada dillendirilen bazı iddialar kulağımıza geliyor. Ancak biz hepimiz bu kurul kurulduğu ilk günden beri gönüllülük esasına göre görev yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Sayın Bakanımız önderliğinde kurulan Bilim Kurulumuzun tek isteği bir an önce bu illet virüsün ülkemizde tamamen gitmesi.”

Kurul üyeleri ve uzmanlık alanları

Exit mobile version