A3 Haber

Davutoğlu: Saatini 17:25’e ayarlayıp Can Dündar ile poz veren Bahçeli’dir

Davutoğlu: Saatini 17:25’e ayarlayıp Can Dündar ile poz veren Bahçeli’dir

Davutoğlu: Saatini 17:25’e ayarlayıp Can Dündar ile poz veren Bahçeli’dir
Mayıs 22
00:49 2020

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, katıldığı bir canlı yayın programında 7 Haziran 2015 yılı seçimlerinde koalisyon için MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye yaptığı ziyarete dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 7 Haziran 2015 Seçimleri’nden sonra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye koalisyon için yaptığı ziyareti anlattı. Davutoğlu, “Ben Bahçeli’ye koalisyon için gittiğimde önüme koyduğu ilk maddelerden birisi 17-25’ten aklansınlar sonra konuşalım olmuştu. Saatini 17:25’e ayarlayıp o saat önünde Can Dündar ile poz veren de Sayın Bahçeli’dir” dedi.

Davutoğlu, “Koalisyona karşıyız diyorsunuz, bugün AKP ile MHP arasında bir koalisyon yok mu?” diye sordu.

Davutoğlu, “Bir fasık size haber getirirse ona inanmayacaksınız. Zaman Gazetesi’ne inanarak bana soru soracaksanız zaten başladığı yerde biter… Bir tek hakim, bir tek savcı Davutoğlu beni arayıp karar aldırdı diyemez” diye konuştu.

Davutoğlu’nun konuşmasından satır başları şöyle:

  • Biz hiçbir ittifaka eklemlenmek için gelmiyoruz.
  • Ahirete götüreceğim en önemli şeylerden birisi 28 Şubat döneminde başörtüsü çilesi çeken kızların Bilim Sanat Vakfı’nda aldığı derslerdir.
  • Ahmet Davutoğlu’nun nasıl yaşadığı belli. Ömer Dinçer’in nasıl yaşadığı belli. Bizi itham edenlerin de nasıl yaşadığı belli.
  • Şehir Üniversitesi ile ilgili bir hukuksuzluk var ise Sayın Cumhurbaşkanı 3 yıl neden bekledi?
  • Ben siyasi etik yasası çıkarmak istiyorum, Sayın Erdoğan ilçe başkanı bulamayız diyor. Ben şeffaflık, imar rantı yasası diyorum. Erdoğan olmaz diyor. Bir yol ayrımına geldik.
  • Bizim teklifimiz eski sisteme dönmek değil zinhar. Parlamenter sistem içinde baraj da olmaksızın herkesin görüşlerinin yansıdığı ve oradan milli iradenin tecelli ettiği bir sistem.
  • Kişiye güvenerek sistem kuramazsınız. Kişiler fani. Sistemi doğru işlemek üzere kuracaksınız.
  • Yarın bir darbe teşebbüsü olursa yerimiz seçilmiş Cumhurbaşkanı’nın, seçilmiş Meclis’in yanındadır. Kimsenin bir tereddütü olmasın.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER