A3 Haber

Kadın kolları başkanından Erdoğan’a: Allah çocuklarımın ömründen alsın size versin

Kadın kolları başkanından Erdoğan’a: Allah çocuklarımın ömründen alsın size versin

Kadın kolları başkanından Erdoğan’a: Allah çocuklarımın ömründen alsın size versin
Mayıs 23
01:07 2020

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gerçekleştirdiği toplantıya katılan AKP Çorum Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, “Allah çocuklarımın ömründen alsın size versin” diye konuştu. Erdoğan da “Haşa, Rabbim inşallah onları gayet iyi bir şekilde yetiştirmeyi sizlere, bizlere nasip etsin” yanıtını verdi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın il ve belediye başkanlarıyla yaptığı video konferans toplantısında, Çorum AKP Kadın Kolları Başkanı ve AKP Belediye Meclis üyesi Meryem Demir, Erdoğan’a hitaben, “İnsan kendi ömründen vazgeçebilir ama bazen diyorum ki, çocuklarımın ömründen alsın size versin. Çünkü bu ülke için o kadar önemlisiniz” dedi.

Gazete Duvar’da yer alan habere göre Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın il ve belediye başkanlarıyla gerçekleştirdiği toplantıya Çorum’da AKP İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Günal, AKP Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir ve Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fatih Temur katıldı.

Toplantıda, Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’dan sonra söz alan Meryem Demir, Erdoğan’a “Kızmayın sakın ben bir şey söyleyeceğim: İnsan kendi ömründen vazgeçebilir ama bazen diyorum ki, çocuklarımın ömründen alsın size versin. Çünkü bu ülke için o kadar önemlisiniz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise Meryem Demir’in bu sözlerine “Haşa, Rabbim inşallah onları gayet iyi bir şekilde yetiştirmeyi sizlere, bizlere nasip etsin” karşılığını verdi.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER