A3 Haber

Polisler sokağa çıkma yasağında kaçan çocukları darp etti

Polisler sokağa çıkma yasağında kaçan çocukları darp etti

Polisler sokağa çıkma yasağında kaçan çocukları darp etti
Mayıs 25
19:39 2020

Zeytinburnu’nda çekildiği iddia edilen görüntülerde polisler, sokağa çıkma yasağı nedeniyle kaçan çocukları darp etti. Mahalle sakinleri polislere tepki gösterdi, CHP’li Sezgin Tanrıkulu “Bu güvenlik kuvvetleri hakkında bir işlem başlatılacak mı?” diye sordu.

Tekirdağ’ın Çorlu ve İstanbul’un Kadıköy ilçelerinin ardından bir polis şiddeti görüntüsü de İstanbul’un Zeytinburnu ilçesinden geldi. Sokağa çıkma yasağı nedeniyle kaçan çocukları yakalayan polisler önce darp etti, daha sonra ise ters kelepçe takarak gözaltına aldı.

Cumhuriyet’in aktardığı habere göre, sosyal medyada paylaşılan ve Zeytinburnu’nda çekildiği iddia edilen görüntülerde sokağa çıkma yasağı nedeniyle kaçan çocukları yakalayan polisler önce darp etti, daha sonra ise ters kelepçe takarak gözaltına aldı.

Mahalle sakinleri tepki gösterdi

Mahalle sakinleri, çocukları darp eden polislere tepki gösterdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Yaygın basında göremeyeceğimiz bir başka görüntü de Zeytinburnu’ndan. Peki sormak istiyorum; son haftalarda artan bu ve bu gibi görüntüler hakkında genel bir açıklama yapacak mısınız? Bu güvenlik kuvvetleri hakkında bir işlem başlatılacak mı? @TC_icisleri @TC_istanbul” ifadelerini kullandı.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER