A3 Haber

Bayram yasaklarının ardından Antalya’ya girişlerde yoğunluk

Bayram yasaklarının ardından Antalya’ya girişlerde yoğunluk

Bayram yasaklarının ardından Antalya’ya girişlerde yoğunluk
Mayıs 27
13:09 2020

Ramazan Bayramı’nı da kapsayan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının ardından Antalya’ya girişlerde yoğunluk yaşandı. Araçlardaki kişilerin evrak kontrolü yapıldıktan ve ateşleri ölçüldükten sonra kente girişlerine izin verildi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Ramazan Bayramı’nı da kapsayacak şekilde ilan edilen 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının ardından Antalya’ya girişlerde yoğunluk yaşandı.

Saat 24.00’te biten kısıtlamanın ardından bayramı yaylalarda geçirmek için ilçelere giden Antalyalılar, kent girişlerinde kilometrelerce araç kuyrukları oluşturdu.

Ateşleri ölçüldü, izin belgeleri soruldu

Döşemealtı ilçesinde kurulan yol kontrol noktasında kente gelen araçların tamamı durdurularak kontrol edildi. Araçlarıyla gelen kişilere polis ve jandarma ekipleri tarafından izin belgeleri ve nereden geldikleri sorulurken, Sağlık Bakanlığı personeli tarafından da ateşleri ölçüldü. Araçlar jandarmanın arama köpekleri tarafından da didik didik arandı.

Seyahat kısıtlamasının devam ettiği 15 ilden kente gelen kişiler ise 14 günlük ev karantinasına uyacaklarına dair belge imzalatılarak evlerine gönderildi.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER