A3 Haber

Vatandaşın Vergisini Koruma Derneği’nin yeni başkanı Dr. Turgay Bozoğlu oldu

Vatandaşın Vergisini Koruma Derneği’nin yeni başkanı Dr. Turgay Bozoğlu oldu

Vatandaşın Vergisini Koruma Derneği’nin yeni başkanı Dr. Turgay Bozoğlu oldu
Mayıs 27
15:00 2020

Vatandaşın Vergisini Koruma Derneği’nin (VAVEK) yönetim kurulu başkanlığını, İzmir siyaset ve bürokrat kamuoyunun tanıdığı Dr. Turgay Bozoğlu yapacak. Bozoğlu, yeni görevini bir Youtube videosuyla duyurdu.

Daha önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığını yürüttüğü Vatandaşın Vergisini Koruma Derneği (VAVEK), etkinliklerini sürdürüyor. Derneğin yeni başkanı Dr. Turgay Bozoğlu, Yuoutube kanalından verdiği ilk mesajında sosyal medya faaliyetlerinde daha aktif olacaklarını duyurdu.

YouTube video

 

Bozoğlu, derneğin sosyal medya hesaplarında toplumu bilgi verecek kişilerin videolarını yayımlayacaklarını belirterek, “Koronavirüs salgını sonrası dünya çapında yapılan evde kal çağrıları artarken, birçok kişi iş, eğitim ve sosyalleşme ihtiyaçlarını karşılamak için akıllı ekranların başında daha fazla zaman geçirmeye başladı. Tüm alanları etkileyen salgın nedeniyle evden ve uzaktan çalışma sistemlerine olan ilgide her geçen gün artmıştır. Evde kalırken sosyalleşmeden kopmak istemeyenlerin ilk tercihi olan sosyal medya mecraları, daha fazla kullanılmaya başlandı” dedi.

Bozoğlu, dernek olarak sosyal medyanın gücünden faydalanacaklarını ifade ederek, “İşte bu noktada Vatandaşın Vergisini Koruma Derneği olarak bizler de sosyal medyanın bu gücünden faydalanarak güncel sosyoekonomik gelişmelerle ilgili toplumun her kesiminden önde gelen saygın bürokratlar, öğretim üyeleri, iş insanları ve bilim insanlarının görüşlerinin yer aldığı kısa video içeriklerine sayfamızda yer vermeyi düşündük. Bu amaçla bir Youtube kanalı oluşturduk. Ayrıca derneğimizin Twitter hesabı da artık daha fazla kullanılacaktır” diye konuştu.

Derneğin sosyal medya hesapları şöyle:

 

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER