Site icon A3 Haber

AKP’li belediye başkanı gazetecileri tehdit etti: Kimse sokakta rahat dolaşamayacak

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinin AKP’li Belediye Başkanı Ali Bektaş, yerel bir televizyonda katıldığı programda hakkında olumsuz haber yapan gazetecilere tehdit yağdırdı. Hakkında yazılanların yalan olduğunu öne süren Bektaş, “Adalet gereğini yapmasa da ben yapacağım. Herkese gereğini yapacağım. Kimse sokakta rahat dolaşamayacak” dedi.

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinin AKP’li Belediye Başkanı Ali Bektaş, yerel bir televizyonda katıldığı programda hakkında olumsuz haber yapan gazetecilere tehdit yağdırdı. Hakkında yazılanların yalan olduğunu öne süren Bektaş, “Adalet gereğini yapmasa da ben yapacağım. Herkese gereğini yapacağım. Kimse sokakta rahat dolaşamayacak. Benim çocuğuma, onuruma, şerefime dokunan insanın onuruna, şerefine dokunurum. Tehdit ediyorum. Eğer öyle algılıyorlarsa” dedi. Sözcü’de yer alan habere göre, Antalya’da otelleri olduğu yönünde çıkan haberi yalanlayan Bektaş, haberle ilgili yargıya başvurduğunu belirterek, şunları kaydetti:

“Yalan haber yapmak basın özgürlüğü olamaz”

Sulh Ceza Hakimliği’ne haberle ilgili şikayette bulunduklarını ve haberin kaldırılmasını istedikleri dile getiren Bektaş, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Kimse sokakta rahat gezemeyecek”

Birilerinin yapılan haberlerle, kendisini ve partisini itibarsızlaştırmaya çalıştıklarını ileri süren Başkan Bektaş, şunları söyledi:

Exit mobile version