A3 Haber

Kadın cinayeti: 17 yaşındaki İrem Bahçe, ailesi tarafından katledildi!

Kadın cinayeti: 17 yaşındaki İrem Bahçe, ailesi tarafından katledildi!

Kadın cinayeti: 17 yaşındaki İrem Bahçe, ailesi tarafından katledildi!
Haziran 05
13:41 2020

Şanlıurfa’da nişanlısından ayrıldıktan sonra çıkan dedikodular nedeniyle ailesiyle birlikte taşındıkları Mersin’deki evlerinin banyosunda babasına ait ruhsatsız tabancayla başından vurulmuş olarak bulunan beş aylık hamile 17 yaşındaki İrem Bahçe’nin, ailenin kararıyla katledildiği ortaya çıktı. Olayla ilgili gözaltına alınan yedi kişiden ağabey M.A.B. kız kardeşini “aile meclisinin” kararıyla öldürdüğünü söyledi.

Olay, 7 Kasım 2019 tarihinde merkez Yenişehir ilçesi Bahçelievler Mahallesi’nde meydana geldi. Şanlıurfa’da yaşayan Bahçe ailesi, kızları İrem’in nişanlısından ayrılmasının ardından çıkan dedikodular nedeniyle Mersin’e taşındı. Taşındıktan 20 gün sonra İrem Bahçe, evlerinin banyosunda babasının ruhsatsız tabancası ile başından vurulmuş olarak bulundu. Beş aylık hamile olan İrem Bahçe, tedaviye alındığı hastanede bir gün sonra yaşamını yitirdi. Sezaryenle alınan bebeği ise hayata üç ay tutunabildi.

Olayla ilgili ifadelerine başvurulan aile fertleri, İrem Bahçe’nin intihar ettiğini öne sürdü. Aile kızlarının cenazesini memleketleri Şanlıurfa’da toprağa verdi.

MERSIN’DE 2019 YILINDA BABASININ RUHSATSIZ TABANCASI ILE EVLERININ BANYOSUNDA BASINDAN VURULMUS OLARAK BULUNAN 17 YASINDAKI 5 AYLIK HAMILE IREM BAHCE’NIN, TORE CINAYETINE KURBAN GITTIGI ORTAYA CIKTI. FOTO: MERSIN, (DHA)

Polis olayın peşini bırakmadı

Olayın ardından soruşturmayı derinleştiren Mersin Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Şube Amirliği ekipleri, aileyi çapraz sorguya aldı. Sorguda, aile bireyleri çelişkili ifadeler verdi. Yedi aylık çalışmanın ardından ekipler, Şanlıurfa’ya giderek baba K.B. (48), anne S.B. (54), ağabeyler V.B. (22) ve M.A.B (20) ile amcalar M.V.B., (33), İ.B. (44) ve M.B.’yi (53) gözaltına alarak Mersin’e getirdi.

Aile bireyleri ilk başta genç kızın babası K.B.’ye ait tabancayla intihar ettiğini savundu. Ancak genç kızın ağabeyi M.A.B, ifadesinde cinayeti “aile meclisinin” kararı ile işlediğini ağlayarak itiraf etti. Diğer şüpheliler ise iddiaları kabul etmedi.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. (DHA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER