A3 Haber

CHP’li isimlerden gazetecilerin gözaltına alınmasına sert tepki: Kötülüğü sıradanlaştırdılar!

CHP’li isimlerden gazetecilerin gözaltına alınmasına sert tepki: Kötülüğü sıradanlaştırdılar!

CHP’li isimlerden gazetecilerin gözaltına alınmasına sert tepki: Kötülüğü sıradanlaştırdılar!
Haziran 08
15:01 2020

OdaTV Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız ve TELE1 Ankara Temsilcisi İsmail Dükel bu sabah gözaltına alındı. İki gazetecinin gözaltına alınmasına CHP’li isimlerden tepki gösterdi.

OdaTV Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız ve TELE1 Ankara Temsilcisi İsmail Dükel’in gözaltına alınmasına ilişkin tepkiler büyüyor.

Özkan: Haddinize değildir!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, “Müyesser Yıldız ve İsmail Dükel gazetecidir. #GazetecilikSucDegildir Zırvalarınızla onları susturma operasyonlarınız sonuçsuz kalacak. Gözaltına alınmalarını şiddetle kınıyoruz. Askeri haberler nedeniyle casusluk suçlaması gazetecilik yapmayın demektir. Haddinize değildir.”

Ağbaba: Güne AKP faşizmi ile uyandık

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “Güne yine AKP faşizmi ile uyandık. tele1 Ankara Tem. İsmailDükel ile OdaTv Ankara Haber Müd. MüyesserYıldız gözaltına alındı. Gerçekleri konuştukları/yazdıkları için gazetecileri gözaltına almak, bitip tükenmişliğin resmidir. Dükel ve Yıldız derhal serbest bırakılmalıdır.”

Özkoç: Baskılar karşısında boyun eğmeyeceğiz!

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, “Gazeteci Müyesser Yıldız ve İsmail Dükel bu sabah gözaltına alındı. Gazetecilerin gazetecilik faaliyetinden gözaltına alınması açıkça gazeteciye verilen bir gözdağıdır. Baskılar karşısında boyun eğmeyeceğiz, asla sessiz kalmayacağız. Gazetecileri susturamazsınız!”

Kaftancıoğlu: Kötülüğü olağanlaştırdılar, sıradanlaştırdılar

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, “Olağan bir haftaya başladık yine.. Kötülüğü olağanlaştırdılar, sıradanlaştırdılar.  Çalışacak, daha çok çalışacak adaleti sağlayacak, iyiliği çoğaltacağız hep birlikte  @tele1comtr Ankara temsilcisi  @ismaildukel ve  @odatv Ankara haber müdürü  @MuyesserYildiz gözaltına alındılar.”

Özel: Tehlikeli bir sürece işaret etmektedir

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, “Oda TV’den Müyesser Yıldız ve Tele1’den İsmail Dükel’in gözaltına alınmaları, iktidar partisinin basın kuruluşlarına baskıyı artırarak sürdüreceği tehlikeli bir sürece işaret etmektedir. Gazetecilere yönelik bu operasyonları kınıyoruz, süreci yakından takip ediyoruz.”

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER