A3 Haber

Kadına şiddet: Eve zorla girdi, eski eşini ayağından vurarak rehin aldı

Kadına şiddet: Eve zorla girdi, eski eşini ayağından vurarak rehin aldı

Kadına şiddet: Eve zorla girdi, eski eşini ayağından vurarak rehin aldı
Haziran 08
14:48 2020

Zonguldak Ereğli’de yaşayan Ümit A., çocuklarını göremediği iddiasıyla zorla girdiği evde eski eşini rehin aldı. Ümit A., iki saatin ardından teslim oldu, gözaltına alındı.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Kepez Mahallesi’nde saat 12.00 sıralarında iddiaya göre, çocuklarını göremediğini iddia eden 43 yaşındaki Ümit A., eski eşinin yaşadığı eve gitti. İşe gitmek için durakta bekleyen kızını silah tehdidiyle eve götürüp, annesi 42 yaşındaki Aslı D.’ye kapıyı açtıran Ümit A., zorla içeri girdi.

Ümit A., eski eşini ve evde bulunan üç çocuğu ile komşusunun iki çocuğunu rehin aldı. Eve çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirildi. Ümit A., bu sırada eski eşi Aslı D.’yi tabancayla ateş ederek ayağından vurdu. Polislerin iknası sonucu beş çocuğu serbest bırakan Ümit A., sağlık ekiplerinin eve girmesine ise izin vermedi.

İki saatin ardından teslim oldu, gözaltına alındı

Ümit A., Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ve Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Hüzeyfe Yücedağ ile polislerin, velayet konusunda kendisine yardımcı olunacağı yönünde söz vermeleri üzerine teslim oldu. Ümit A., gözaltına alınarak İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Ayağından yaralı Aslı D. ise sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. (DHA)

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER