A3 Haber

Maçka Parkı’nda tartıştığı kişi tarafından kırık şişeyle boğazı kesildi

Maçka Parkı’nda tartıştığı kişi tarafından kırık şişeyle boğazı kesildi

Maçka Parkı’nda tartıştığı kişi tarafından kırık şişeyle boğazı kesildi
Haziran 11
21:11 2020

İstanbul’da bulunan Şişli Maçka Parkı’nda, laf atma iddiasıyla başlayan tartışmada bir hastanede psikiyatri bölümü asistanlık yapan Süleyman Dönmez, kimliği belirsiz bir kişinin kırık bira şişesiyle boğazını kesmesi sonuca ağır yaralandı.

Dönmez’e ilk yardımı yanında bulunan asistan arkadaşı yaptı. Ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Süleyman Dönmez’in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Yardımına meslektaşları koştu

Saldırıda ağır yaralanan ve aşırı kan kaybeden Dönmez’in ilk yardımına, yanında bulunan meslektaşları ve çevredeki vatandaşlar koştu. Daha fazla kan kaybetmemesi için, bir vatandaşın verdiği tişörtle boğazına tampon yapılan Dönmez, ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Süleyman Dönmez’in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Olay yerinde inceleme yapan polis, eşkali belirlenen saldırganın yakalanması için çalışmalara başladı.

Olayı gördüğünü söyleyen Aykut Fırtına isimli vatandaş, “Arkadaşların ikisi de alkollüydü sanırım. Birbirlerine müdahale etmeye başladılar. Biri içki şişesini kırıp, diğer arkadaşı boğazından ve çeşitli yerlerinden yaraladı. Yaralanan kişi bir hayli kan kaybetti. Buradaki kadınlar da yaralanan kişinin arkadaşlarıymış. Her şey iki dakikada yaşandı. Olayın ardından yaralı arkadaş yerde kaldı, diğer şahıs da kaçıp gitti. Biz de müdahale edemedik çünkü elinde içki şişesi vardı” dedi. (DHA)

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER