A3 Haber

Şehir Hastanesi’ne iş başvurusu için MHP ilçe binasının adresini verdiler

Şehir Hastanesi’ne iş başvurusu için MHP ilçe binasının adresini verdiler

Şehir Hastanesi’ne iş başvurusu için MHP ilçe binasının adresini verdiler
Haziran 11
21:53 2020

AKP Narlıdere ilçe teşkilatının kamuya personel alımı için kendilerine başvuru yapılmasını istediğinin öğrenilmesi ardından benzer bir durumun Konya’daki bir MHP ilçe teşkilatında da yaşandığı ortaya çıktı.

AKP Narlıdere ilçe teşkilatının bir personel alımı için kendilerine başvuru yapılmasını istemesinin ortaya çıkması ardından benzer bir talebin MHP’den de geldiği ortaya çıktı. MHP Konya Selçuklu İlçe Başkan Vekili Faruk İnan, yapımı devam eden Konya Şehir Hastanesi için iş başvurularının MHP ilçe teşkilatına yapılmasını istedi.

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, MHP Konya Selçuklu İlçe Başkan Vekili Faruk İnan’ın sosyal medya hesabından yapımı devam eden Konya Şehir Hastanesi’ne 30 işçi alınacağını duyurarak iş başvurusu için MHP Selçuklu İlçe Başkanlığı’nın bulunduğu adresi vermesine tepki gösterdi. Ekici, “Cumhur İttifakı koalisyonun küçük ortağının yerel teşkilatlarının yöneticilerinin parti adreslerini vererek kamu hizmetine açılacak olan şehir hastanesinin personel alım işini organize etmesi liyakatsizlik ve ehliyetsizlik anlayışının küçük ortağa sirayet ettiğini göstermektedir” dedi.

MHP binasını adres gösterdi

Faruk İnan taşeron bir firma tarafından alınacağı öğrenilen 30 işçi alımı için yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Konya Şehir Hastanesi’ne 30 tane elektrik, elektronik, su tesisatçısı, kalorifer tesisatçısı alımı yapılacaktır. Şartlar: Meslek Lisesi mezunu yâda MYK belgesi olan Elektrik, Elektronik teknisyen, Tekniker, Mekanik tesisat mezunu olmak. Müraacat: Demirci İş Merkezi B blok Kat5/506 Selçuklu.”

Bugün, gazeteci Fatih Portakal’ın paylaşımıyla ortaya çıkan diğer bir benzer talep de AKP İzmir Narlıdere ilçe teşkilatına aitti. Mesajın ortaya çıkması ardından AKP’li ilçe teşkilatı geri adım atmıştı.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER