A3 Haber

Duruşmalar başladı: Adliye önlerinde uzun kuyruklar oluştu

Duruşmalar başladı: Adliye önlerinde uzun kuyruklar oluştu

Duruşmalar başladı: Adliye önlerinde uzun kuyruklar oluştu
Haziran 16
10:57 2020

Koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında ara verilen duruşmalar, yeni normalleşme adımlarıyla birlikte, yeniden görülmeye başladı. Adliye önlerinde giriş için uzun kuyruklar oluştu.

Pandemi tedbirleri kapsamında adliyelerde nöbetleşme sistemiyle çalışılıyor, duruşmala yapılmıyordu. Yeni normalleşme adımlarıyla birlikte, bugün duruşmalar yeniden görülmeye başladı. Adliye önlerinde uzun kuyruklar oluştu.

Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayı’nda bugün itibariyle yeni normalleşme adımları başladı. Yargısal sürecin ve duruşmaların başlamasıyla birlikte, İstanbul Adalet Sarayı’nın giriş kapılarında uzun kuyruklar oluştu. Sosyal mesafe kuralı hiçe sayılırken, adliye personelleri ateş ölçer ve maske kontrolü yaptıktan sonra sırada bekleyen vatandaşların adliyeye girmesine izin verdi.

“İnsanlar akın akın adliyeye geliyor”

Sırada bekleyen Doğan Yörük, “Sosyal mesafe kimsede yok zaten” dedi. Ali Haydar Kunulu ise “Ülkede 1 Haziran’dan beri sosyal mesafe kuralına pek uyulmuyor, adliyede bunun en somut göstergesi. Bugün itibariyle insanlar akın akın adliyeye geliyor” diye konuştu.

Halil Güneş ise “Bugünlere tarih vermişler, normal diye karşılıyorum. Koronavirüs tehlikesinden illaki korkuyoruz ama bu sırada elimizden geldiğince dikkat etmeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu. (DHA)

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER