Site icon A3 Haber

Bahçeli’den sert sözler: Türkiye bu kepazeliği affetmeyecek, bu ihanete izin vermeyecektir

MHP lideri Devlet Bahçeli, Barzani yönetiminin PKK ile anlaştığını savunurken, “Sınırlarımızın paralel ve mücavir bölgelerinde yıkım müteahhitliğine heveslenmek, bölücü müzakerelere meyletmek sakat ve skandal bir tertiptir. Türkiye bu kepazeliği affetmeyecek, bu ihanete izin vermeyecektir” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. TSK’nın Haftanin’e düzenlediği operasyonu değerlendiren Bahçeli, Barzani yönetiminin PKK ile anlaştığını savundu.

MHP lideri, “İkinci Kandil olarak tanımlanan Haftanin’e Türk kahramanlığının mührü vurulmuştur. Görüldüğü kadarıyla süreç iyice kızışacak, bölge oldukça ısınacaktır. Kaldı ki Türkiye uluslararası hukuktan kaynaklanan meşru savunma haklarını tavizsiz kullanmaktadır” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Bahçeli, “Sınırlarımızın paralel ve mücavir bölgelerinde yıkım müteahhitliğine heveslenmek, bölücü müzakerelere meyletmek sakat ve skandal bir tertiptir. Türkiye bu kepazeliği affetmeyecek, bu ihanete izin vermeyecektir” ifadelerini kullandı.

Baro başkanlarının gerçekleştirdiği yürüyüşü de gündemine alan MHP lideri Bahçeli, “Bugünkü ülke tablosunda bazı baroların güdümlü kaos yürüyüşü, terörist Demirtaş hakkında Anayasa Mahkemesi’nce verilen hak ihlali kararı, sokakların karanlığında ikbal arayışları, CHP-HDP-İP’in tehlike saçan gayri meşru politikaları dış kaynaklı tehditlere müsait ortam açmaktadır. Terör saldırıları durmuş ve bitmiş değildir” sözlerini kaydetti.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı “Siyasi gelişmelerle birlikte terörle mücadele, Libya ve Doğu Akdeniz’de yaygınlaşan tahriklerle” ilgili yazılı basın açıklaması yaptı.

MHP Lideri Bahçeli’nin açıklamaları şu şekilde:

“Sınırlarımızın paralel ve mücavir bölgelerinde yıkım müteahhitliğine heveslenmek skandal bir tertiptir”

Pençe-Kartal operasyonu

“Süreç iyice kızışacak, bölge oldukça ısınacaktır”

“Fransa dürüst ve samimi değildir”

Mısır Cumhurbaşkanı hakkında

“Bedeli kan da olsa, can da olsa güvenliğimiz ve jeopolitik gücümüz tartışmaya açılamayacaktır”

“Hükûmetin alacağı her kararın, atacağı her adımın arkasındayız”

Exit mobile version