A3 Haber

İzmir’de bir kadın, dört yaşındaki kızını yastıkla boğarak öldürdü

İzmir’de bir kadın, dört yaşındaki kızını yastıkla boğarak öldürdü

İzmir’de bir kadın, dört yaşındaki kızını yastıkla boğarak öldürdü
Haziran 29
14:01 2020

İzmir Konak’ta üç çocuk annesi Betül F. sinir krizi geçirip, dört yaşındaki kızı Bahar E.’yi yastıkla boğarak öldürdü. Betül F., mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

İzmir’in Konak ilçesine bağlı Gültepe semtindeki bir evde yaklaşık bir ay önce iddiaya göre, psikolojik problemleri olan ve eşinden geçen yıl boşanan Betül F., evde bilinmeyen bir nedenle sinir krizi geçirdi.

Ağlamaya başlayan dört yaşındaki kızı Bahar E.’yi susturmaya çalışan Betül F., başarılı olamayınca, kızının yüzünü yastıkla kapattı. Havasız kalan Bahar E., bayıldı. Sağlık ekipleri tarafından ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan çocuk, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

İfadelerindeki çelişkiler sonucu itiraf etti

Anne Betül F. polise verdiği ifadede eve yüzlerinde maske olan, tanımadığı iki kişinin geldiğini ve kendisini darp ettiğini, çocuğunu ise öldürdüklerini söyledi. İfadesi alınan komşular, olayın olduğu günde herhangi bir gürültü duymadıklarını, yabancı herhangi birini de görmediklerini söyledi. Anne Betül F.’nin ifadelerindeki çelişkilerden de şüphelenen polis ekipleri, soruşturmayı genişletti. Gözaltına alınan anne, polisteki sorgusunda olayı itiraf etti. Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen Betül F., mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Öte yandan, Betül F.’nin eski eşi olan Bahar’ın babası Mert E. ile geçen sene boşandığı ancak hala görüştüğü, olaydan bir gün önce de aynı evde oldukları öğrenildi. Mert E.’nin ailesinin Betül F.’yi istemediği ve ikilinin bu yüzden sık sık tartıştıkları iddia edildi. (DHA)

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER