Site icon A3 Haber

Karamollaoğlu: Açılışta kurdeleyi beraber kesiyorlar ama ayrışma olunca ‘hainsin’ damgası vuruyorlar

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu Şehir Üniversitesi’nin kapatılmasına tepki göstererek “Açılışta kurdeleyi beraber kesiyorlar ama ayrışma olunca ‘hainsin’ damgası vuruyorlar” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, AKP’nin Meclis’e sunduğu çoklu baro teklifini eleştirerek, “Biz baroların hangi fikir ve ideoloji olursa olsun siyasallaşmasına tamamen karşıyız. Avukatlar arasında oluşacak bu kutuplaşma bu ülkenin tamamına zarar verecektir” dedi. Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Ahmet Davutoğlu’nun kurucularından olduğu Şehir Üniversitesinin de kapatılmasına tepki gösteren Karamollaoğlu, “Üniversitenin açılış resimleri yayınlanıyor bakıyoruz ki Sayın Cumhurbaşkanı, Sayın Abdullah Gül, Sayın Davutoğlu orada kurdelayı beraber kesiyorlar. Ama ne zaman ki aralarında siyasi ayrışma oluyor o halde hainsin damgasını vurmaktan çekinmiyorlar.” ifadelerini kullandı.

Karamollaoğlu sözlerine KHK ile mücadelesiyle bilenen ve kanser nedeniyle hayatını kaybeden  Haluk Savaş’ın yakınları ve ailesine başsağlığı dileyerek başladı. Karamollaoğlu şunları söyledi:

Çoklu baro tartışmaları

Şehir Üniversitesi’nin kapatılması

Zulmediyorsunuz etmeyin!

Exit mobile version