A3 Haber

Bekçiler ‘kötü muamele’ye karşı uyarıda bulanan avukata saldırdı

Bekçiler ‘kötü muamele’ye karşı uyarıda bulanan avukata saldırdı

Bekçiler ‘kötü muamele’ye karşı uyarıda bulanan avukata saldırdı
Temmuz 05
22:54 2020

İstanbul Barosu avukatlarından Cihat Duman, şiddet uyguladıkları için uyardığı bekçiler tarafından darp edildi. Olayı sosyal medya hesabından duyuran Duman’ın arkadaşı avukat Turkay Karataş, “Bekçiler ters kelepçe takıp işkence ettikten sonra yolda biri ile konuşuyorlar, konuştukları kişi Cumhurbaşkanı ve İçişleri bakanına hakaret etmekten tutanak tutmalarını söylüyor. Bunun üzerine hakaretten tutanak tutuyor bekçiler” ifadelerini kullandı.

İstanbul Barosu avukatlarından Turkay Karataş, avukat Cihat Duman’ın bekçiler tarafından darp edildiğini duyurdu.

Turkay Karataş sosyal medya hesabından, bekçilerin meslektaşı Cihat Duman’a uyguladığı şiddeti gösteren fotoğrafları “Avukat Cihat Duman’a bekçilerin uyguladığı şiddetin utanç izleri. Avukata uygulanan şiddetin takipçisi olmak meslek namusunun gereğidir” notuyla paylaştı.

“Ters kelepçe takıp işkence ettiler”

Karataş olayı şu sözlerle anlattı:

Bekçiler olay yerinde bulunan insanlara şiddet uygularken tesadüfen orada olan Cihat Duman bekçilere hitaben; yaptığınız hukuka aykırı, Asliye Ceza Mahkemesinde yargılanırsınız ben Avukatım iyiliğiniz için söylüyorum demesi üzerine başlıyor.

Bekçiler ters kelepçe takıp işkence ettikten sonra yolda biri ile konuşuyorlar konuştukları kişi Cumhurbaşkanı ve İçişleri bakanına hakaret etmekten tutanak tutmalarını söylüyor. Bunun üzerine hakaretten tutanak tutuyor bekçiler.

Üstelik orada buluna tanıklar olayın oluş şeklinin Avukat Cihat Duman’ın anlattığı gibi olduğunu söylüyorlar. Buna rağmen emniyette Cihat Duman hakkında hakaretten işlem yapılıyor.”

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER