A3 Haber

AKP’li Özhaseki: Ortada bir kriz yok, neden erken seçime gidilsin?

AKP’li Özhaseki: Ortada bir kriz yok, neden erken seçime gidilsin?

AKP’li Özhaseki: Ortada bir kriz yok, neden erken seçime gidilsin?
Temmuz 06
19:17 2020

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, erken seçimle ilgili bir soru üzerine, “Cumhur İttifakı’nın 340 kadar milletvekili var, Meclis’te çoğunluk var. Ortada bir kriz de yok. Niye erken seçime gidilsin ki?” dedi

Kayseri’de kaldığı bir televizyon programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, gündemlerinde erken seçim olup olamadığı yönündeki soruya yönelik, “Cumhur İttifakı’nın 340 kadar milletvekili var, Meclis’te çoğunluk var. Kendi aralarında müthiş bir uyum var, 3 yıla yakın da bir süreleri var, ortada bir kriz de yok. Niye erken seçime gidilsin ki” diye yanıt verdi.

“Niçin AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi erken seçime gitsin ki” diyen Özhaseki, şöyle devam etti:

“Yani gerçekten garip değil mi? Cumhur İttifakı’nın 340 kadar milletvekili var, Meclis’te çoğunluk var. Kendi aralarında müthiş bir uyum var, 3 yıla yakın da bir süreleri var, ortada bir kriz de yok. Kriz dönemlerini de en iyi şekilde atlatmış bir hükümet var. Niye erken seçime gidilsin ki. Erken seçimin gündeme gelmesi anlamsız ve öyle bir gereklilik de yok. Ayrıca pandemi sürecinde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin artılarını gördük. Başkanlık Sistemi’nde çok çabuk karar alabilmenin faydalarını gördük” ifadelerini kullandı.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER