Site icon A3 Haber

Kılıçdaroğlu’ndan patlama sonrası MÜSİAD’ın ziyafet yemeğine sert tepki: Sizin yediğiniz yemek değil insan eti!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.  Sakarya’daki patlamada fabrikanın tüzüğe uygun inşa edilmediğini söyleyen Kılıçdaroğlu, “Ortada bir kaza yok, ortada bir cinayet var. Adaleti sağlayacağız” dedi. Patlama sonrası MÜSİAD’ın yemeğine tepki gösteren Kılıçdaroğlu, “Daha cenazeler defnedilmeden ziyafet yemeği veriyorlar. Bir de bunu sosyal medyada paylaşıyorlar. İnsan eti yiyorsunuz siz insan eti!”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Kılıçdaroğlu, Sakarya Hendek’teki hava fişek fabrikasında patlamanın ardından fabrika sahibinin iş adamlarına verdiği yemeğe tepki gösterirken, Erdoğan’ın patlamanın ardından aradığı ilk kişinin, fabrikanın sahibi olduğunu ve işçileri aramadığını ifade etti.

Kılıçdaroğlu, fabrikadaki patlama ile ilgili, “Ortada kaza yok, cinayet var” derken, RTÜK tarafından TELE 1 ve HALK TV’ye verilen cezalara da tepki gösterdi. 

Gündemdeki baro düzenlemesine de tepki gösteren Kılıçdaroğlu, “Şimdi baroları parçalıyorlar. Bu bir bölücülük projesidir ve ülkeye ihanettir. Paralel devlet olmaz, vali olmaz, nüfus müdürü bir tane; Neden çoklu baro?” şeklinde konuştu. 

Kılıçdaroğlu, baro düzenlemesi ile ilgili Adalet Bakanı’na da seslenerek; “Bu kanun TBMM’den geçiyor ve sen de sesini çıkartmıyorsan, sen gerçek Adalet Bakanı değilsin.” ifadelerini kullandı. 

“Barolar bölününce ne olacak, etnik kimlik üzerinden barolar, sarayın baroları, pelikanın baroları olacak.” diyen Kılıçdaroğlu, “Bunlar emperyal güçlerin talimatlarının gereğini yapıyor. Sayın Erdoğan BOP’un gereğini yapmaya devam ediyor.” dedi. 

Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarından öne çıkanları şu şekilde; 

MÜSİAD yemeğine tepki: Siz insan eti yiyorsunuz!

“Ortada kaza değil cinayet var!”

RTÜK’ün Halk TV ve TELE1 verdiği cezaya sert tepki

TBMM’nin Yılmaz Özdil hakkındaki suç duyurusuna eleştiri 

TBMM Başkanı’na sordu: 500 bin lira rüşveti alan kimdir sen bunu sordun mu?

90 bin esnaf kepenk kapattı, saray ne yaptı? 

Emeklilere seslendi: Hala bu iktidara oy mu vereceksiniz?

“Bebek mamasına alarm zili neden takarlar?”

“Paralel devlet olmaz, vali olmaz, peki neden çoklu baro?”

“Sen gerçek Adalet Bakanı değilsin”

“Sarayın baroları, pelikanın baroları olacak…”

 

 

Exit mobile version