A3 Haber

Çocuğunu komşusuna bırakan genç kadın, evinde intihar etti

Çocuğunu komşusuna bırakan genç kadın, evinde intihar etti

Çocuğunu komşusuna bırakan genç kadın, evinde intihar etti
Temmuz 09
15:02 2020

Denizli Çivril’de 26 yaşındaki Fatma K., dört yaşındaki çocuğunu komşusuna bıraktıktan sonra evinde kendini tavana kablo ile asarak intihar etti.

Denizli’nin Çivril ilçesine bağlı Stadyum mahallesinde bugün sabah saatlerinde iddiaya göre, 26 yaşındaki Fatma K., dört yaşındaki çocuğunu karşı dairedeki komşusuna gönderdi. Bir süre sonra çocuk kapısı açık olan evlerine döndü. Ancak bir süre sonra tekrar komşularının evine geçen çocuk, annesinin konuşmadığını söyledi.

Komşuları kontrol etmek amacıyla yaşadığı eve geçtiklerinde Fatma K.’yi iple tavandaki kancaya asılı olarak buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede genç kadının yaşamını yitirdiği belirlendi.

Polis ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından, intihar ettiği belirlenen Fatma K.’nin cesedi, asılı olduğu yerden indirildi. Eşinden bir süre önce boşandığı, oğlu ile yaşadığı öğrenilen Fatma K.’nin cesedi otopsi için Çivril Devlet Hastanesi morguna gönderildi. Genç annenin intihar nedeni araştırılırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Polis memuru intihar etti

Öte yandan Kilis’te görev yapan 28 yaşındaki polis memuru S.S., evinin bodrum katında beylik tabancası ile başına ateş ederek intihar etti.

Sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde, S.S.’nin öldüğünü belirledi. Narkotik Şube Müdürlüğü’nde görev yaptığı öğrenilen S.S.’nin cesedi otopsi yapılmak üzere Kilis Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. (DHA)

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER