A3 Haber

Erdoğan’ın avukatından tepki: Sanki bir hükümet değişikliği olmuş gibi…

Erdoğan’ın avukatından tepki: Sanki bir hükümet değişikliği olmuş gibi…

Erdoğan’ın avukatından tepki: Sanki bir hükümet değişikliği olmuş gibi…
Temmuz 09
11:22 2020

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın avukatı olarak tanınan Mustafa Doğan İnal, bazı atama kararlarını “Sanki bir hükümet değişikliği olmuş gibi” diyerek eleştirdi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın avukatı Mustafa Doğan İnal’ın sosyal medyadan attığı mesajlar dikkat çekti.

Anadolu Ajansı’nın birçok haberinde de Erdoğan’ın avukatı olarak adı yazılan Mustafa Doğan İnal, bazı atama kararlarını eleştirdi.

“Ödül olarak Diyarbakır’a gönderilmiş”

17-25 Aralık yolsuzluk operasyonu günlerinden söz eden Avukat İnal, “17/25 Aralığın ilk günleri, her şey karmakarışık… FETÖ’cüler her şeyi geri getirilemez şekilde silmişler İstanbul bilişim şube müdürü F.O.K uzun uğraşlar sonucu FETÖ’cülerin ‘dönemin başbakanı’ yazan fezlekesini buldu. Hep gayretli çalıştı, ödül olarak! Bugün Diyarbakır’a gönderilmiş” ifadeleriyle, atama kararını eleştirdi.

“Hükümet değişikliği olmuş gibi”

İnal mesajlarında devamında ise, “Birçok kişide aynı şekilde sanki bir hükümet değişikliği olmuş gibi doğuya gönderilmiş. Ben vefa duygumun gereği ve o günleri birlikte yaşadığım bu insanların emeklerine saygı için hakkı söyleyeceğim. Lütfen zor zamanda dimdik mücadele eden insanları kırıp dökmeyin…” dedi.

Erdoğan’ın avukatı İnal’ın, “Birçok kişide aynı şekilde sanki bir hükümet değişikliği olmuş gibi doğuya gönderilmiş” ifadesi dikkat çekti.

İşte Mustafa Doğan İnal’ın o mesajları:

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER