A3 Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Vurgun yemeyi göze aldık, alacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Vurgun yemeyi göze aldık, alacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Vurgun yemeyi göze aldık, alacağız
Temmuz 18
20:54 2020

Türkiye’nin ilk yerli otomobili TOGG’un üretileceği fabrikanın temeli Bursa Gemlik’te atıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Denizin dibinden inci çıkarmak isteyen vurgun yemeği göze almalıdır. Biz de vurgun yemeyi göze aldık, alacağız” dedi.

A3 Haber Merkezi- Türkiye’nin ilk yerli otomobili TOGG’un üretileceği fabrikanın temeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı törenle Bursa Gemlik’te atıldı. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Menüsünden başlatma tuşuna kadar projede açık aramaya başladılar. Otomobilin farı da, kaputu da varmış. Aslında kendi aşağılık komplekslerini de ortaya koydular. Hamdolsun projede hiçbir kusur bulamadılar. Dalga geçmek için attıkları manşetlerin hepsi, döndü dolaştı yüzlerine bulaştı” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Burası yatırım zincirimizin altın halkasıdır. Salgına rağmen yatırım yapmanın gurunu yaşıyoruz. Bugün inşaatına başlayacağımız sadece bir fabrika değildir. Burası insanların zihnindeki fabrika haritasını değiştirecek devasa bir tesistir. Üretilecek tüm otomobillerin AR-GE’si burada yapılacak. Fabrikamız doğrudan halkımıza hizmet edecek, çocuklar ve gençler yeni teknolojilerle burada tanışacak. Çevre dostu teknolojilerle bu alanda çıtayı daha da yükseğe taşıyoruz. Bu eserin genç kuşaklara da ilham aşılayacağına inanıyoruz”  şeklinde konuştu.

“CHP’nin takoz siyasetine rağmen…”

CHP medyası olmuştur. O dönemin CHP zihniyetteki gazetelerini açıp baktığımızda ‘boş lakırtı’ diyor. Kaynak israfı diyen CHP’li siyasetçileri görüyoruz” diye konuşan Erdoğan, “Bunlar gibi yazı, manşet bir utanç vesikası olarak arşivlerimizde duruyor. Denizin dibinden inci çıkarmak isteyen vurgun yemeği göze almalıdır. Biz de vurgun yemeyi göze aldık, alacağız” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Son 18 yılda hem şeytan taşladık hem de tavaf yaptık. Sıkıntıların sorunların büyüklükleri karşısında geri adım atmadık. Sonunda biz 5 yiğit adamla yola çıktık. CHP’nin takoz siyasetine rağmen ülkemizin sağlıktan milli teknolojiye kadar her alanda geliştirdik” diye konuştu.

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER