A3 Haber

Beş gündür haber alınamıyordu: Acı haber geldi

Beş gündür haber alınamıyordu: Acı haber geldi

Beş gündür haber alınamıyordu: Acı haber geldi
Temmuz 21
08:30 2020

Muğla’da beş gündür kayıp olan üniversite öğrencisi 27 yaşındaki Pınar Gültekin’in cansız bedenine ulaşıldı.

Muğla’da günlerdir kayıp olan Pınar Gültekin’den acı haber geldi. 27 yaşındaki üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’in cansız bedeninin bulunduğu bildirildi.

Akyaka Mahallesi’nde tek başına yaşayan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisat Bölümü öğrencisi Pınar Gültekin, 16 Temmuz’da Menteşe ilçesindeki alışveriş merkezine gitmek için evinden ayrılmış, aynı gün ablası Sibel Gültekin ile telefonla görüştükten sonra bir daha kendisinden haber alınamamıştı.

Ailesi, genç kız için Akyaka Jandarma Komutanlığına kayıp ihbarında bulunmuştu.

Katil eski sevgilisi çıktı

DHA’nın aktardığına göre gözaltına alınan şüphelinin, bir süre önce kendisini terk eden Pınar Gültekin ile yeniden birlikte olmak istediği ancak reddedilmesi üzerine cinayeti işlediği belirlendi

Güvenlik kameralarının görüntülerinden yola çıkan ekipler, Gültekin’in kaybolmadan önce bir kişi ile alışveriş merkezinde oturduğu, ardından da bu kişiyle birlikte buradan ayrıldığını tespit etti. Gültekin’in en son görüldüğü C.M.A. adlı bu kişiyi gözaltına alan ekipler, sorgulamak üzere karakola götürdü. Şüphelinin bir süre önce kendisini terk eden Pınar ile yeniden birlikte olmak istediği ancak genç kızın reddetmesi üzerine cinayeti işlediği belirlendi.

Cinayeti itiraf etti

Şüpheli olay günü konuşmak için otomobiline aldığı Pınar’ı kendisine ait bağ evine götürdü. Burada çıkan tartışmada döverek darp ettiği Gültekin bayıldı. C.M.A. da genç kızı boğarak öldürdü.

İlk ifadesinde cinayeti itiraf eden C.M.A., Gültekin’in cansız bedenini de varile koyup ormanlık alana götürüp attığını anlattı.

 

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER