A3 Haber

Evsizlerin ve kimsesiz çocukların anlatıldığı ‘Kopuk’ adlı kısa film yayımlandı

Evsizlerin ve kimsesiz çocukların anlatıldığı ‘Kopuk’ adlı kısa film yayımlandı

Temmuz 21
16:46 2020

Birleşmiş Milletlerin yayımladığı son rapora göre dünya genelinde evsizlerin sayısı 100 milyonu aşarken hükümetlerin insanlara yönelik çözüm üretememesi tartışmalara neden oluyor. Yönetmenliğini Mehmet Emrah Kurt’un yaptığı, kimsesiz çocuklar ve evsizlerin konu alındığı ‘Kopuk’ adlı kısa film ‘Bütçesiz Kamera’ YouTube sayfasından yayımlandı.

A3 Haber Merkezi | Dünya genelinde her geçen gün evsizlerin sayısı artarken hükümetler kalıcı çözümler getirmekte geç kalıyor. Birleşmiş Milletlerin son yayımladığı rapora göre 100 milyonu aşan sayıda evsiz bulunuyor.

Çektikleri kısa filmlerle farkındalık yaratan ‘Bütçesiz Kamera’ ekibi bu sefer de evsizler ve kimsesiz çocukları konu aldığı ‘Kopuk’ adlı kısa filmini yayımladı. Yönetmenliğini Mehmet Emrah Kurt’un ve senaristliğini de Ece Çolak’ın yaptığı filmin baş rolünde Muhammed Hacı Arı yer alıyor. Film açıklamasında “Dünyada evsiz insan sayısı 100 milyondan fazla. Siz ise bu filmde yalnızca bir tanesini izleyecekseniz” ifadelerine yer verilerek dünya genelindeki evsizlere ve kimsesiz çocuklara dikkat çekildi.

Yönetmen: Mehmet Emrah Kurt
Senarist: Ece Çolak
Prodüksiyon Şefi: Soner Can Özgüven
Yardımcı Yönetmen: Ece Çolak
Görüntü Yönetmeni: Mehmet Emrah Kurt
Ses: Hülya Bağca
Kurgu: Mehmet Emrah Kurt

Oyuncular: Muhammed Hacı Arı, Dilek Yaşar Bağca, Beren Bağca, Ali Hamza Arı, Ece Çolak, Hülya Bağca, Mehmet Emrah Kurt, Soner Can Özgüven

 

 

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER