A3 Haber

CHP kurultayındaki ‘Onur Kurulu Üyeleri’ krizine Kılıçdaroğlu müdahale etti

CHP kurultayındaki ‘Onur Kurulu Üyeleri’ krizine Kılıçdaroğlu müdahale etti

CHP kurultayındaki ‘Onur Kurulu Üyeleri’ krizine Kılıçdaroğlu müdahale etti
Temmuz 22
17:38 2020

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP kurultayı öncesi partinin onur kurulu üyelerine mektup gönderdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 25-26 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek CHP 37’nci Olağan Kurultayı öncesinde onur kurulu üyelerine mektup gönderdi. Mektubunda koronavirüs tedbirleri kapsamında onur kurulu üyelerinin salona alınamayacağını belirten Kılıçdaroğlu, “Salon dışında kurultay kampüsümüz içinde sizlerle birlikte olacağımız COVID-19 kurallarına uygun bölümler yarattık. Eğer katılmak isterseniz buralardaki dev ekranların bulunduğu bölümde sizleri misafir etmekten onur duyarız” diyerek kurultay salonunun dışında kurulacak salonda kurultayı izleyebileceklerini ifade etti.

Gerçekgündem’de yer alan habere göre CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP’nin onur kurulu üyelerine gönderdiği mektup şöyle:

  • İktidar yolculuğumuzun bir aşaması olan 28/29 Mart 2020 tarihlerinde gerçekleştirmeyi planladığımız 37. Olağan İktidara Yürüyoruz kurultayımızı ülkemizi ve tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 salgını sebebiyle ileri bir tarihte yapmak üzere ertelemiştik.
  • Yüksek Seçim Kurulu’nun siyasi parti kongrelerinin yapılabileceğine yönelik kararı sonrası, Sağlık Bakanlığı’nın da kurultayımızın COVID-19 tedbirlerine uygunluk sağlanarak gerçekleşmesi yönünde olumlu görüş belirtmesi üzerine, Partimizin 37. Olağan “İKTİDARA YÜRÜYORUZ” Kurultayı 25-26 Temmuz 2020 tarihinde Bilkent Üniversitesi Odeon Amfi Tiyatrosu’nda gerçekleştirilecektir.
  • Kurultayımız, Sağlık Bakanlığı tarafından gönderilen 24/06/2020 tarihli yazıda da ifade edildiği üzere COVID-19 Sağlık Yönetimi ve Çalışma Rehberi doğrultusunda yapılacaktır.
  • Kurultayımızın coşku içinde geçmesi en büyük temennimiz olmakla birlikte, açık havada ve seyircisiz olarak COVID-19 tedbirleri kapsamında gerçekleştireceğimiz Kurultayımızda sizleri salona alamamaktan büyük üzüntü duyuyoruz. Ancak salon dışında kurultay kampüsümüz içinde sizlerle birlikte olacağımız COVID-19 kurallarına uygun bölümler yarattık. Eğer katılmak isterseniz buralardaki dev ekranların bulunduğu bölümde sizleri misafir etmekten onur duyarız. Ancak ne yazık ki pandemi kurulları gereği salona delegelerimizden başka kimseyi alamıyoruz.
  • Ayrıca dünyanın her yerinden hem sosyal medya hesaplarımız hem de medya üzerinden canlı ve interaktif olarak yayınlanacak kurultayımızın izleyebilir ve katkı sunabilirsiniz.
  • Ülkemizin ve tüm dünyanın bu zorlu süreci geride bırakarak, bir an evvel normale dönmesini umuyor sağlıklı günler diliyoruz.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER