Site icon A3 Haber

Pınar Gültekin’in babasının feryadı: Kızımı teşhis edemedim

Muğla’da vahşice katledilen üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’in babası Sıddık Gültekin’in canlı yayında kızı için söyledikleri yürekleri yaktı. Katil Cemal Metin Avcı’nın, kızını takıntı haline getirdiğini dile getiren baba Gültekin, “Bu vahşetten öte bir şey. Ben bir baba olarak kızımı teşhis edemedim” dedi.

Muğla’da vahşi bir cinayete kurban giden 27 yaşındaki üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’in cenazesi Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsinin ardından dün akşam saatlerinde yakınlarına teslim edildi. Genç kız toprağa verilmek üzere memleketi Bitlis’in Hizan ilçesine gönderildi.

“Yalnız kızımı değil hepimizi öldürdü”

Kanal D’de Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı’nın sunduğu “Neler Oluyor Hayatta” programına bağlanan Pınar Gültekin’in acılı babası Sıddık Gültekin canlı yayında kızının yaşadıklarını anlatı ve öldürülme biçimine isyan etti.

Cemal Metin Avcı’nın kızını takıntı haline getirdiğini defalarca ayrılmak istemesine rağmen peşini bırakmadığını ifade eden baba Gültekin, “Bu vahşetten öte bir şey. Ben bir baba olarak kızımı teşhis edemedim. Bu benim yüreğimi yakıyor. Bu acıyla ben yaşayamam zaten. Bu yalnız kızımı öldürmedi, hepimizi öldürdü” diye konuştu.

“Benim acım tarifsiz”

Tarifsiz bir acı yaşadığını kaydeden baba Gültekin şunları söyledi:

“Türkiye’de artık her kız çocuğunun başına birer nöbetçi mi dikmemiz lazım?”

“Artık yeter, bu ülke kana doymadı mı?”

“Takıntı haline getirmişti”

“Bir baba olarak kızımı teşhis edemedim” 

Exit mobile version