A3 Haber

Köpeğe cinsel saldırıda bulunarak öldüren Volkan Uzun tutuklandı

Köpeğe cinsel saldırıda bulunarak öldüren Volkan Uzun tutuklandı

Köpeğe cinsel saldırıda bulunarak öldüren Volkan Uzun tutuklandı
Temmuz 23
18:27 2020

Ankara’da cocker cinsi köpeğe tecavüz edip öldüren Volkan Uzun tutuklandı.

Ankara’da akrabaları tarafından cenazeleri olduğu için kendisine emanet edilen cocker cinsi köpeğe tecavüz edip öldüren Volkan Uzun tutuklandı. 

Ankara’nın Çankaya ilçesinde üç aylık köpeğe tecavüz eden ve öldüren Volkan Uzun bugün savcının tutuklama talebi ile üst mahkemeye sevk edildi. Mahkemenin kararına savcılığın itirazı üzerine Volkan Uzun tutuklanırken, Ankara Emniyet Müdürlüğü Volkan Uzun’un cezaevine teslim edildiğini açıkladı.

Uzun’un ayrıca 9 ayrı suçtan sabıka kaydı olduğu öğrenildi.

Konuya dair soL‘a konuşan olayın takipçilerinden Patiliköy Doğayı Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği yetkilisi karardan memnuniyet duyduklarını belirtti.

Volkan Uzun dün gözaltına alınmasından kısa bir süre sonra savcılığa ifade vermeden saat 15.00 sularında serbest bırakılmıştı, oysa polis Uzun’un başka bir karakolda gözaltında olduğu bilgisini vermişti.

Uzun bugün sabah saatlerinde savcılığa ifade vermek üzere tekrar gözaltına alınmıştı.

Dokuz ayrı suç kaydı ve aranması bulunuyordu

Ankara Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklama şu şekilde:

  • Bazı basın yayın organları ve sosyal medya hesaplarından bir köpeğin eziyet edilerek öldürüldüğü yönünde yapılan paylaşımlarla ilgili aşağıdaki açıklamanın yapılmasına gerek duyulmuştur.
  • 22.07.2020 günü ilimiz Çankaya ilçesinde meydana gelen olayla ilgili 9 ayrı suç kaydı ve aranması olan şüpheli V.U. yakalanarak gözaltına alınmış, 23.07.2020 günü cezaevine teslim edilmiştir.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER