A3 Haber

Antalya ve Sakarya’da iki kişi tüfekle intihar etti

Antalya ve Sakarya’da iki kişi tüfekle intihar etti

Antalya ve Sakarya’da iki kişi tüfekle intihar etti
Temmuz 24
16:44 2020

Antalya’da Akdeniz Üniversitesi Hastanesi eczanesinde çalışan 30 yaşındaki Orçun Ö., evinde av tüfeğiyle yaşamına son verdi. Sakarya Hendek’te 34 yaşındaki Seyfettin B. evinde başına dayadığı tüfeği ateşleyerek intihar etti.

A3 Haber Merkezi- Sakarya’nın Hendek ilçesine bağlı Nuriye Mahallesi’nde öğle saatlerinde 34 yaşındaki Seyfettin B, evde babası ile sohbet ettikten sonra odasına çıktı. Bir süre sonra odadan silah sesi duyuldu.

Odaya koşan yakınları, Seyfettin B.’yi yerde hareketsiz buldu. Sağlık ekibi, Seyfettin B.’nin yaşamını yitirdiğini belirledi. Sanayi sitesinde oto tamirhanesi bulunan, evli ve bir çocuk babası Seyfettin B.’nin cansız bedeni, otopsi için morga kaldırıldı.

Üniversite personeli yaşamına son verdi

Antalya’nın Kepez ilçesine bağlı Çankaya Mahallesi’nde Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hastanesi’nin eczanesinde çalışan 30 yaşındaki Orçun Ö., evde kimsenin olmadığı sırada av tüfeğini göğsüne dayayıp, ateşledi.

Sağlık ekipleri, Orçun Ö.’ün yaşamını yitirdiğini belirledi. Ö.’ün cenazesi, yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Orçun Ö.’ün evli ve beş yaşında oğlu olduğu belirtildi.

About Author

Uğraş Vatandaş

Uğraş Vatandaş

Related Articles

TÜM HABERLER