A3 Haber

Pınar Gültekin’i öldüren Cemal Metin Avcı’nın babası intihara kalkıştı

Pınar Gültekin’i öldüren Cemal Metin Avcı’nın babası intihara kalkıştı

Pınar Gültekin’i öldüren Cemal Metin Avcı’nın babası intihara kalkıştı
Temmuz 25
14:02 2020

Pınar Gültekin’i öldüren Cemal Metin Avcı’nın ailesi yıllardır yaşadıkları evlerini terk etti. Cemal Metin Avcı’nın babası Selim Avcı ise intihara kalkıştı.

Yıllarca motor tamirciliği işiyle uğraşan Cemal Metin Avcı’nın babası Selim Avcı, kendisini asarak yaşamına son vermek istedi. Avcı ailesinin yakını, baba Selim Avcı’nın iki oğlu olduğunu, çevresi tarafından sakinliği ile tanındığını belirtti.

Cemal Metin Avcı’nın eşinin ise hastanede kontrol altında olduğu öğrenildi. Sakinleştirici ilaçlarla müdahale edilen kadın yakın akrabalarının dışında kimseyle görüşmüyor.

Sosyal medya hesaplarını kapattılar

Cumhuriyet’te yer alan habere göre, ayrıca, Avcı ailesi üyeleri Cemal Metin Avcı’nın cinayetinin ardından yıllardır yaşadıkları evleri terk etti. Cemal Metin Avcı’nın işlettiği, ‘Cüce’ adlı mekân da kapatıldı.

Aile üyeleri sosyal medya hesaplarını da kapattı. Ardından da işlenen kadın cinayetine ilişkin haberlerin engellenmesi için gizlilik talebinden bulundu.

Cemal Metin Avcı’nın babasının intihara kalkıştığı haberlerine yalanlama

Muğla İl Sağlık Müdürlüğü, sosyal medyada ve bazı haber sitelerinde Pınar Gültekin’i canice öldüren Cemal Metin Avcı’nın Muğla’nın merkez ilçesi Menteşe ilçesinde yaşayan babası Selim Avcı’nın intihara kalkıştığı paylaşımlarının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Muğla İl Sağlık Müdürü İskender Gencer, “Cinayeti işleyen kişinin babasının ilaç içerek intihar girişiminde bulunduğu iddiaları birkaç gündür kulaktan kulağa yayıldı. Bununla ilgili internet sitelerinde haberler çıktığını gördüm. Konuyla ilgili 112 Acil Çağrı Merkezi’ne gelen bir ihbar yok. Hastane kayıtlarında da bahsedilen kişinin ismi yoktur. Yapılan haberler asılsızdır” dedi.

About Author

Ahmet

Ahmet

Related Articles

TÜM HABERLER