Site icon A3 Haber

Beşiktaş Başkanı Çebi: Avrupa’ya gitmek için 100 milyon TL lazım

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Süper Lig’de sezonu üçüncü bitirerek şampiyonluğu kıl payı kaçırdıklarını söyledi. “Avrupa’ya gidebilmemiz için 100 milyon TL’ye yakın bir kaynak bulmamız lazım” diyen Çebi, Şampiyonlar Ligi’ne katılmanın Trabzonspor’un hakkı olduğunu belirtti.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Çebi, zorlu geçen 2019-2020 sezonunun ardından Milliyet’e konuştu. Göreve geldikleri ilk günden itibaren sıkıntılı günler yaşamalarına rağmen Beşiktaş’ı 13. sıradan alıp, 3. basamağa taşıdıklarının altını çizen Başkan Çebi, “Biz şampiyonluğu kıl payı kaçırdık” dedi.

Ekonomik problemlerin altını çizen Çebi, gelecek sezon Avrupa kupalarına katılabilmek için çok ciddi bir kaynağa ihtiyaç duyduklarını belirterek, “Takım bu sezon elinden geleni yaptı. Şimdi görev biz yönetimde. Önümüzde sayılı günler kaldı. Avrupa’ya gidebilmemiz için 100 milyon TL’ye yakın bir kaynak bulmamız lazım. Kolay değil ama lisansı almak bizim görevimiz. İnşallah en kısa zamanda bu sorunu da çözeceğiz. Maalesef geçmişten gelen sıkıntıları çözmek ve bonservis bedelleri başta olmak üzere bu borçları kapatmak zorundayız. Pandemi döneminde kulüpler birçok gelirden uzak kaldı. Ama ne yapıp edip Avrupa’ya gitmek için gerekli ödemeleri yapmak bizim görevimiz” diye konuştu.

“Sergen Yalçın ile anlaşarak ne kadar doğru bir tercih yaptığımızı bir kez daha gördük”

Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın Gençlerbirliği maçından sonra yaptığı açıklamaları, geride kalan dönemi ve gelecek sezon hedeflerini anlatan Çebi, şunları kaydetti:

“Şampiyonlar Ligi Trabzonspor’un hakkı”

Exit mobile version